Ståuppkurs - introduktion v 27

Ansökan stängd

Ståuppkurs - introduktion v 27

Fridhems folkhögskola

Ansökan stängd
Du introduceras i det skrivande, framförande och tänk som är en förutsättning för att kunna underhålla en publik med ståupp. Du får skrivuppgifter som redovisas sceniskt för kurskamraterna.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Kostnader: Kostnad 5200 kr för kost och logi.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 5 jul 2021 - 9 jul 2021

Kontakt:
Fridhems folkhögskola

Telefon: 0418-446000
E-post:
info@fridhemsfolkhogskola.se


Kursen ger dig en vecka fylld av skratt och spännande praktiskt arbete inom konstformen standupcomedy. Vi börjar från början och med kursledaren och gruppen som trygghet och stöd undersöker vi din personliga humor så att du både kan och vågar ställa dig framför en publik och säga ”jag är rolig”.  Målet är att på torsdagen uppträda inför skolan med en akt som du producerat själv. Efter kursen har du en bra grund om du vill uppträda på rookie-scener runt om i landet.

Ståupp kan inte tänkas fram, utan måste praktiskt prövas inför en publik, men texten är förutsättningen för det praktiska. Vi både leker och jobbar fram materialet och du garanteras en både givande och rolig vecka.

Kursledare  är Martin Svensson, rutinerad och professionell komiker som har gjort över 2500 ståupp-föreställningar och hållit kurser på Fridhem i 14 år. Martin uppträder regelbundet på scener som Norra Brunn i Stockholm och The Tivoli i Helsingborg och på otaliga företagsarrangemang.