Bridge - Bättre spel

Sommar/helg/veckokurs Fridhems folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

En populär kurs för personer som tidigare gått spelteknikskurser, och vill lära sig mer.

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 4 jul 2022 - 8 jul 2022

Kostnader: På skolområdet, dvs med wifi. Enkelrum med dusch och toalett 6200kr. Dubbelrum med dusch och toalett 5700kr. På Kvarngatan, enklare standard och utan wifi. Enkelrum med delad dusch och toalett 5700kr. Dubbelrum med delad dusch och toalett 5200kr

Kontakt: Fridhems folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
info@fridhemsfolkhogskola.se

I kursen Bättre spel fokuserar vi på speltekniken. Om du bjuder obehindrat men inte kan spela korten rätt blir ofta resultatet inte så bra. I denna kurs tränar vi mycket spelföring. Du kommer behärska flera speltekniska begrepp, t ex att maska, godspela, hålla upp, korsstöld mm. En grundlig genomgång av försvarets sköna konst ingår också. Efter avslutad kurs kommer du känna dig mycket mer bekväm under spelet, både som spelförare och i försvar.

Rekommenderad nivå för deltagande: steg två i vår grundkurs (Grundkurs B)

Svårighetsgrad: fortsättning

Ta nu möjligheten och anmäl dig till någon av sommarens bridgekurser i Skånefagra Svalöv!

Kursledare är  Jan Glücksman, licensierad utbildare och tävlingsledare, som i två decennier haft förmånen att dela med sig av det ädla kortspelet i samarbete med etablerade klubbar i Skåne och utbildat många nyfikna och trevliga spelare. Under hela sin kursverksamhet i ett nära samarbete med nordens största bridgeutbildare, Nya Bridgeskolan i Stockholm.

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks både på profilutbildningarna och på de allmänna kurserna.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/