Digital fotografering för nybörjare

Sommar/helg/veckokurs Fridhems folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Många har skaffat sig en ny digitalkamera och många vill behärska de digitala finesserna och förbättra sina bilder. En kurs för dig som är total nybörjare i fotografering och digital bildbehandling.

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 4 jul 2022 - 8 jul 2022

Kostnader: På skolområdet, dvs med wifi. Enkelrum med dusch och toalett 6200kr. Dubbelrum med dusch och toalett 5700kr. På Kvarngatan, enklare standard och utan wifi. Enkelrum med delad dusch och toalett 5700kr. Dubbelrum med delad dusch och toalett 5200kr

Kontakt: Fridhems folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
info@fridhemsfolkhogskola.se

Många har skaffat sig en ny digitalkamera och de vill behärska de digitala finesserna och förbättra sina bilder. Är du en av dem och tillika total nybörjare i fotografering och digital bildbehandling så är detta kursen för dig. Vi jobbar i programmet Photoshop. Det förutsätts att du har en digitalkamera och har en grundläggande datorvana.

Kursledare är Pernilla Pedersen, yrkesverksam fotograf på deltid. Hon fotograferar allt från naturfoto till porträtt på djur och människor, i både studio och i naturligt ljus utomhus. Hon har också varit kursledare i ca 13 år och håller kurser för nybörjare, avancerade fotografer samt i bildbehandling. 

Hon har själv gått fotokurser på Fridhems folkhögskola i 10 år, samt varit kursledare tillsammans med Jan Pedersen i 4 år.

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks både på profilutbildningarna och på de allmänna kurserna.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/