INSTÄLLD. Magisk scenkonst

Sommar/helg/veckokurs Fridhems folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Sommarens workshop kommer att vara värdefull för dig som är utövande magiker eller cirkus/performance artist som använder magiska principer i din akt. 

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 18 jul 2022 - 22 jul 2022

Kostnader: På skolområdet, dvs med wifi. Enkelrum med dusch och toalett 6200kr. Dubbelrum med dusch och toalett 5700kr. På Kvarngatan, enklare standard och utan wifi. Enkelrum med delad dusch och toalett 5700kr. Dubbelrum med delad dusch och toalett 5200kr

Kontakt: Fridhems Folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
info@fridhemsfolkhogskola.se

Sommarens workshop kommer att vara värdefull för dig som är utövande magiker eller cirkus/performance artist som använder magiska principer i din akt. Vissa grundläggande förkunskaper kommer att vara till hjälp, men viktigast är din passion och vilja att lära.

Under veckan kommer vi tillsammans också att undersöka den nya konstformen Magie Nouvelle, där magi blandas med andra konstarter som cirkus, teater, musik och dans. Workshopen kommer att öka ditt kunnande kring magi som scenkonst och du kommer att få nya magiska verktyg.

Workshopen leds av den internationellt hyllade magikern Axel Adlercreutz tillsammans med den väl erfarne lärocoachen Peter Rosengren från Malmö Magic Mafia. Varmt välkomna till en intensiv, lustfylld och magisk vecka!

 

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks både på profilutbildningarna och på de allmänna kurserna.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/

Alla borde gå på folkhögskola

Eftersom jag inte alls kommer ifrån den här världen var det jättebra hantverksmässigt att jag hade gått en teaterfolkhögskola innan jag gick på teaterhögskolan, säger skådespelerskan Amanda Jansson. Foto: Oskar Laring & Matilda Källström

Läs hela artikeln