Ståuppkurs - steg 3

Sommar/helg/veckokurs Fridhems folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Den avancerade workshopen vänder sig till dig som är yrkesverksam ståuppkomiker. Under fem intensiva dagar får du under professionell handledning vidga din repertoar och skriva nytt material. 

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Handledaren gör antagning

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Nej

Kurstid: 8 aug 2022 - 12 aug 2022

Kostnader: På skolområdet, dvs med wifi. Enkelrum med dusch och toalett 6200kr. Dubbelrum med dusch och toalett 5700kr. På Kvarngatan, enklare standard och utan wifi. Enkelrum med delad dusch och toalett 5700kr. Dubbelrum med delad dusch och toalett 5200kr

Kontakt: Fridhems folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
info@fridhemsfolkhogskola.se

Detta är en workshop och masterclass för dig som uppträder regelbundet med standup, professionellt eller semi-professionellt. Du kanske driver en klubb eller har börjat ta betalt och känner dig beredd att lyfta din konst till nästa nivå.

Vi jobbar intensivt med att utveckla din akt och skriva nytt material.

 

Kursledaren tar dig med i kreativa processer, individuellt och i grupp, och i kursen ingår ett uppträdande för publik på torsdagen. Det är därför viktigt att du kan vara med hela veckan, inklusive torsdag kväll.

I samband med din ansökan vill vi att du skickar ett kort introduktionsbrev där du beskriver dina erfarenheter av standup. Skicka brevet till daniel.soderlind@fridhemsfolkhogskola.se, och märk det StåUpp3.

 
Kursledare är Martin Svensson, komiker sedan 1997. Martin har hållit kurser i standup på Fridhem i 15 år.

 

Fler kurser inom: Teater Ståuppkomik

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks både på profilutbildningarna och på de allmänna kurserna.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/

Alla borde gå på folkhögskola

Eftersom jag inte alls kommer ifrån den här världen var det jättebra hantverksmässigt att jag hade gått en teaterfolkhögskola innan jag gick på teaterhögskolan, säger skådespelerskan Amanda Jansson. Foto: Oskar Laring & Matilda Källström

Läs hela artikeln