• Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

En populär kurs för personer som tidigare gått spelteknikskurser, och vill lära sig mer.

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 7 aug 2023 - 11 aug 2023

Kostnader: Se hemsidan för information om kostnader för kost och logi https://fridhemsfolkhogskola.se/sommarkurser/faq-sommar-kurser/

Kontakt: Fridhems folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
sommar@fridhemsfolkhogskola.se

Kursen passar alla som spelat en tid och vill utveckla sig. En populär kurs för personer som gått en spelteknikskurs, såsom Bättre Spel, och vill lära sig mer.

Här tränar vi på olika typer av dubblingar, varianter på kravbud, Stenbergs 2 NT, splinterbud, färgvalsmarkeringar och mycket mer.

Efter denna kurs får man en klart bättre bild över spelet, både vad du, din partner och medspelarna vid bordet har för sig.

Svårighetsgrad: Avancerad

Ta nu möjligheten och anmäl dig till någon av sommarens bridgekurser i Skånefagra Svalöv!

Under ledning av Jan Glücksman, Malmöit sedan länge och bridgespelare i hela sitt vuxna liv.  Jan har i snart två decennier haft förmånen att dela med sig av det ädla kortspelet i samarbete med bridgeklubbar i Skåne och utbildat många nyfikna och trevliga deltagare, under hela kursverksamhet i ett nära samarbete med nordens största bridge utbildare, Nya Bridgeskolan i Stockholm

 

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks på hela skolan.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/

Jag tycker om att hjälpa andra människor, till exempel de äldre

Hamid Niazi går Allmän kurs med inriktning mot undersköterska. När han är klar vill han jobba några år på äldreboende och sedan plugga vidare till sjuksköterska.

Läs hela artikeln