Humor och Kreativitet

Sommar/helg/veckokurs Fridhems folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Genom roliga och kreativa övningar strävar vi efter att hitta upplevelser, metoder, flöden och idéer som du kan ha nytta av oavsett vilket kreativt rum du väljer att vara verksam inom.

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 31 jul 2023 - 4 aug 2023

Kostnader: Se hemsidan för information om kostnader för kost och logi

Kontakt: Fridhems Folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
sommar@fridhemsfolkhogskola.se

Genom roliga och kreativa övningar strävar vi efter att hitta upplevelser, metoder, flöden och idéer som du kan ha nytta av oavsett vilket kreativt rum du väljer att vara verksam inom.
Du kanske skriver, föreläser, målar, dansar, står på scen, predikar… eller helt enkelt bara vill hitta mer skratt och galenskap i ditt liv.
Med gruppen och kursledarna som stöd kan du släppa loss din fantasi. Kursen är helt upplevelsebaserad och tillsammans skrattar vi och skapar ett prestigelöst flöde av idéer som du kan använda i ditt eget skapande, i din vardag och i din egen humor.


Kursledare är Martin Svensson och Marvin Yxner

Marvin är skådespelare, regissör och en av Sveriges mest etablerade och ansedda teaterpedagoger och har haft otaliga improkurser. Kuriosa: Marvin var sångare i pojkbandet Explaine. www.marvinyxner.se

Martin är en rutinerad och professionell komiker som har gjort över 2700 ståupp-föreställningar och håller även kurser i standup på Fridhem. Kuriosa: Martin har varit med i Guinness rekordbok tre gånger. www.martinshumor.se

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks på hela skolan.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/

Alla borde gå på folkhögskola

Eftersom jag inte alls kommer ifrån den här världen var det jättebra hantverksmässigt att jag hade gått en teaterfolkhögskola innan jag gick på teaterhögskolan, säger skådespelerskan Amanda Jansson. Foto: Oskar Laring & Matilda Källström

Läs hela artikeln