Bibelskola Nära Farsi - Amightar (distans)

Profilkurs, Distanskurs Hyllie Park folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  50%
 • Längd:
  16 veckor (1 termin)
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Distanskurs

Bibelskola Nära Farsi – Amightar vänder sig till dig som farsitalande och som längtar efter att tillsammans med andra växa och fördjupa din tro, mitt i livet och vardagen. 

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 29 jan 2024 - 24 maj 2024

Träffar:
16 obligatoriska nätträffar

Kontakt: Elnaz Moradi

E-post:
Elnaz.Moradi@hylliepark.se

 Kursen är en distanskurs vilket innebär att du inte behöver flytta från den ort eller församlingsgemenskap du just nu befinner dig i. 

Bibelskola Nära är en bibelskola som genomförs främst på ditt modersmål. Men vi vill också uppmuntra dig att lära dig svenska genom att lyssna på svenska föreläsningar (med tolkning) samt läsa lättläst litteratur på det svenska språket.

Vi önskar genom denna bibelskola ge dig redskap att växa i ditt lärjungaskap och samtidigt uppmuntra dig till att finnas med och integreras i en redan befintlig församlingsgemenskap på din hemort.  

Kursen genomförs på halvfart (50%). Kursen sker mestadels via webben med några inplanerade fysiska träffar under terminens början och avslut. Detta innebär att du som kursdeltagare kan arbeta eller studera vid sidan om studierna på Bibelskola Nära.  

Kursen innehåller inspelade föredrag på både farsi och svenska som du får del av via webben. Du studera på egen hand men också tillsammans med andra då du varje vecka möter övriga kursdeltagare för gemensamma webbmöten. Webbmötena är förlagda till onsdag kväll kl. 18.00-20.00 Har du förhinder onsdag kvällar? Sök gärna kursen ändå och skriv i kommentarsfältet att du önskar webbmöte annan dag. 

Läs mer på kursens hemsida https://www.hyllieparkfolkhogskola.se/bibelskola-nara

Skolan kan intyga att studierna genomförs, ge meriterande kursintyg och möjlighet att söka studiemedel via CSN. För dig som söker studiemedel via CSN räknas varje kurs som 50% studier under 16 veckor. För mer information vad som gäller specifikt för dig och din studiesituation se vidare på http://www.csn.se/komv-folkh-gymn 

Att du som deltagare överlåter dig till folkhögskolestudier skapar drivkraft att även klara studiemoment som bjuder på visst motstånd. Det är ofta dessa moment våra deltagaren efteråt kan se att hon lärt sig mest av.

Observera att viss kunskap och datorvana krävs då kursen förs helt på distans vilket innebär att det är via mail och webbmöten som du kommer har kontakt med andra kursdeltagare och din studieledare. Så för att kunna ta del av utbildningen krävs att du som student har tillgång till en någorlunda modern dator, fast uppkoppling, inbyggd webbkamera samt ett USB headset.

Läs mer på kursens hemsida 
https://www.hyllieparkfolkhogskola.se/bibelskola-nara---farsi-amightar

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.hyllieparkfolkhogskola.se/bibelskola-nara

Hyllie Park folkhögskola

Hyllie Park Folkhögskola vill ge dig en utbildning som höjer livskvalitén genom teoretiska studier, skapande, mångkulturella möten och gemensamt sökande kring frågorna om livet, människan och samhället. Vi arbetar utifrån en helhetssyn där alla är välkomna. Skolan ligger i ett parkliknande område nära Hyllies nya centrum i Malmö. På området finns också förskola, grundskola, äldreboende och kyrka.

Läs mer om skolan

Postadress:
Hyllie Park folkhögskola
Elinelundsvägen 55 F
216 23 Malmö

Telefon: 040-37 59 60
E-post: folkhogskola@hylliepark.se
Webbadress: http://www.hyllieparkfolkhogskola.se/