Allmän kurs Aktör

Behörighetsgivande kurs Malmö folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1-3 år
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Behörighetsgivande kurs
Innebörden av en aktör är någon som tar hänsyn till alla människors bästa, inklusive sitt eget. Du kan vara en aktör på flera olika sätt, genom att vara aktiv i samhället eller i kultursammanhang.

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A1)

Internat: Nej

Kurstid: 10 jan 2022 - 10 jun 2022

Kostnader: 600:-/termin för material, en del gemensamma aktiviteter samt försäkring

Kontakt: Jimi Sundling

Telefon: 040-671 51 00

E-post:
j.sundling@malmofolkhogskola.se

Vi bjuder här in dig till en utbildning som ger dig en fördjupad kunskap kring samhälls- och kulturfrågor. Vi arbetar ämnesövergripande och utgår från ett helhetsperspektiv med teman som rör vår samtid. Arbetet under profiltiden kommer att ge dig färdigheter och insikter som du kommer att ha nytta av hela livet.

Utöver profilämnet aktör läser du gymnasiegemensamma ämnena svenska, engelska, matematik, samhällskunskpa, historia, religion och naturkunskap vilka ger dig behörigheter för fortsatta studier på universitet och högskolor.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.malmofolkhogskola.se/kurser/aktor/

Malmö folkhögskola

Skolan, som är en externatfolkhögskola, finner du i en fin gammal bondgård i utkanten av Malmö vid Fosie industriby. Hos oss kan du studera i en lugn och lantlig miljö – få motivation och inspiration – bara 15 min från Malmö centrum! De allmänna kurserna utgör basen för vår verksamhet och vårt ledord är entreprenörskap i betydelsen att vara företagsam, initiativrik, självständig och kreativ. Vi är även ett resurscentrum för dig med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi. Vi arbetar för att du ska utveckla dig själv i mötet med andra människor, för det är i mötet med andra vi lär känna oss själva.

Läs mer om skolan

Postadress:
Malmö folkhögskola
Trindyxegatan
213 76 Malmö

Telefon: 040-671 51 00
E-post: exp@malmofolkhogskola.se
Webbadress: http://www.malmofolkhogskola.se/

Jag får utmana mig själv i mitt ledarskap

Ola Gustavsson går fritidsledarlinjen på folkhögskola. En varierande utbildning som innehåller allt från psykologi till isvaksbad.

Läs hela artikeln