Stickning vid havet

Sommar/helg/veckokurs Sundsgårdens folkhögskola
Ansökan stängd
  • Studietakt:
    Ej angivet
  • Längd:
  • Ansök senast:
    Ansökan är stängd
  • Kurstyp:
    Sommar/helg/veckokurs

Denna kurs vänder sig till dig som har erfarenhet av stickning. Ta med dina pågående projekt liksom nyfikenhet att starta nya! Kursen inspirerar till nytänkande i färg, form och uttryck. Med hjälp av gruppen och gästföreläsare hoppas kursen ge lust och nya lärdomar. Kanske får du idéer till ett eget mönster? Kursens förhoppning är dessutom goda samtal om textil (och liv!) vid havet.

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 7 jul 2022 - 10 jul 2022

Kostnader: 4 050 kr för kost och logi (2 500 kr exkl logi)

Kontakt: Catarina Eliasson

Telefon: 042-19 38 85

E-post:
catarina.eliasson@sundsgarden.se

Kursen tillhandahåller visst material såsom färgpennor och papper. Du tar med egna pågående projekt. Möjlighet att köpa garn och stickningsrelaterade saker finns på den garnmarknad som hålls i anslutning till kursen och som är öppen för allmänheten.


Kursledare är Anna Strömberg Pamp, folkhögskolepedagog med många års erfarenhet av stickning. Vid sidan av arbetet på Sundsgården driver hon företaget Kartfabriken där hon skapar stickmarkörer av kartböcker.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://sundsgarden.se/kurskategorier/sommarkurser/

Fler kurser inom: Stickning

Sundsgårdens folkhögskola

Det är din tid nu. Här får du växa, utmanas och inspireras för framtida studier, för arbete, för din passion och för samhällsengagemang. Sundsgårdens folkhögskola är en mötesplats som skapar sammanhållning och respekt mellan människor, oavsett bakgrund, erfarenhet, åsikter eller tankar. Här möts du av engagerade lärare som bryr sig om mer än bara studieresultat. Vi vill att du ska känna sammanhang och arbetar för att du ska lära känna dig själv och utvecklas i mötet med andra. Undervisningen utgår från dina och klassens behov, förkunskaper och erfarenheter. 

Läs mer om skolan

Postadress:
Sundsgårdens folkhögskola
Örbyvägen 10
257 30 Rydebäck

Telefon: 042-19 38 00
E-post: info@sundsgarden.se
Webbadress: https://sundsgarden.se/