Träningsvecka vid havet

Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
Skola:
Stensunds folkhögskola
Plats:
Trosa - Södermanlands län
Längd:
Fem dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Löpande

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 24 jun 2024 - 28 jun 2024

Kostnader: Helpension och boende med lakan, badlakan och goodiebag 6500 kr. Daggäst där fika, lunch och goodiebag ingår 3850 kr.

Kontakt: Petra Fasth

Telefon: 0156-532 00

E-post:
stensund@stensund.se

Välkommen till en veckas träning inom- och utomhus med havet som fond. Investera i dig själv för inspiration, motivation, träningsglädje, påfyllning och återhämtning.

En vecka full med härliga klasser för styrka, kondition, stretch och rekreation. Klasser som varvas med föreläsningar som ger nycklar till ditt
välmående. Vi har samlat det bästa från Frisksport, Trosa, och Stensunds Folkhögskola genom erfarna och uppskattade instruktörerna Cilla,
Lotta, Elin, Lina, Dan, KSP och Petra.

Under veckan väljer du fritt från vårt utbud av bl.a. Barpump, Core,Yoga, CrossFit, Intence, Box, Latino, 3D, Danspass, Cirkelpass, Powerstep, Soma Move, Body Combat, Body Balance, Grit, vattenpass & Box samt inspirerande föreläsningar om hälsa, träning, kost, balans och egenvård av lymfsystemet - kroppens reningsverk.

Eller varför inte passa på att ta en simtur, hänga på sandstranden eller meditera på en solvarm brygga Ta en löprunda på härliga skogsstigar, låna en av skolans cyklar och ta en cykeltur eller ett pass på vårt gym. Avsluta dagen i vår vedeldade bastu med fantastisk utsikt och havsdopp medan solen går ner över skärgården. Varmt välkommen att hänga med oss denna fartfyllda och lugna vecka. Denna vecka som är din och blir det du önskar - din investering i dig. 

Instruktörer

Lotta Milosavljevic Olsson
Frisksportare som drar fulla hus på Frisksportläger och som instruktör på Hälsomagasinet i Nyköping där hon bl.a. kör Somamove, Body Combat och Body balance.

Elin Nilsson
Efter många år och många pass på Safiren i Vagnhärad där hon bjudit på pass som Barpump, Intence, Box, Latino nu startat EactivE med fokus på personlig träning.

Cilla Razai
Idrottslärare, hälsocoach som undervisar på Hälsocoachutbildningen på Stensund, leder 3D- träning, danspass, cirkelpass m.m. på Actic i Södertälje.

Lina Olsson
Driver Wellness by Lina i en egen träningslada och massagestudio i Nyköping. Utbildad livsstils- och hälsocoach, certifierad massör, PT och kostrådgivare, lymfmassör som även arbetar med fasciabehandling.

KSP
Lärare på Stensunds Folkhögskola och instruktör på Friskis och Svettis sedan många år. Kör funktionell träning, gymping och skivstång.

Dan Olsson
Tidigare elev på Stensunds Hälsocoachutbildning som idag arbetar som massör och leder klasser i SomaMove och Body Combat.

Petra Fasth
Rektor och verksamhetschef som varje år slänger av sig rektorskavajen och snörar på stepupskorna för att återuppväcka stepupinstruktören i sig.

Fler kurser inom: Hälsa Träning

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln

Stensunds folkhögskola

Stensund är inte bara en skola - det är ett sätt att leva. Alldeles vid havet, på pendlingsavstånd från storstaden (50 min söder om Stockholm), ligger Stensund. Vi är ett "växthus för människor" där funderande, tjärdoftande, debatterande, sprattlande, skrattande människor möts och hjälper varandra att växa.

Läs mer om skolan

Postadress:
Stensunds folkhögskola
Stensund
619 91 Trosa

Besöksadress: Stensund

Telefon: 0156-532 00
E-post: stensund@stensund.se
Webbadress: http://www.stensund.se/