Min berättelse - svenska (distans)

Profilkurs, Distanskurs Runö folkhögskola, filial Stockholm
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  50%
 • Längd:
  En termin
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Distanskurs

För dig som vill skriva ner din berättelse, oavsett om det är för de närmaste eller en större publik. Formulera dina egna erfarenheter och möt andra skrivande människor för att utvecklas tillsammans.

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Dator med uppkoppling

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Nej

Kurstid: 15 aug 2022 - 21 dec 2022

Träffar:
10 obligatoriska nätträffar

Kostnader: 600kr

Kontakt: Kimia Pazoki

E-post:
kimia.pazoki@runo.se

Berätta din historia!

Under kursen gör vi några tematiska nedslag som inspiration. För att stimulera det egna berättandet är litteratur, studiebesök och gästföreläsare viktiga inslag i kursen. Med utgångspunkt i det egna berättandet reflekterar deltagarna och ger varandra respons.

Kursen Min berättelse ges på svenska eller persiska. Min berättelse på svenska är för dig som vill arbeta med ditt berättande på det svenska språket. I kursen min berättelse på persiska sker undervisning och berättande på persiska.

Min berättelse på svenska

Med hjälp av litteraturen och skrivandet reflekterar vi tillsammans över kulturella och politiska förändringar i samhället under 1900-talet och hur de har påverkat människorna. Några inslag i kursen är produktionen av den egna berättelsen, textbearbetning och läsecirkel.

 

 

Fler kurser inom: Skriva Svenska Senior

Runö folkhögskola, filial Stockholm

Runö folkhögskola är en inspirerande mötesplats mitt i Stockholm. Vi vill förena lokalt och globalt engagemang för en levande demokrati, stärka gemenskapen i en skola där olika människor möts, idéer prövas och nya kunskaper växer fram. Våra kurser ger dig kunskap genom att studierna kopplas till det samhälle vi lever i. Tiden på vår skola ger möjlighet till nya insikter och personlig utveckling. Vi tar vara på dina erfarenhet och möter dig där du står nu. Runö Folkhögskola har tre allmänna kurser och tre särskilda kurs samt en Etableringskurs i samarbete med Arbetsförmedlingen

Läs mer om skolan

Postadress:
Runö folkhögskola, filial Stockholm
Hälsobrunnsgatan 10
113 61 Stockholm

Telefon: 08-728 57 20
E-post: oden@runo.se
Webbadress: http://www.runo.se/