Min berättelse - persiska (distans)

Profilkurs, Distanskurs Runö folkhögskola, filial Stockholm
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  50%
 • Längd:
  En termin
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Distanskurs

För dig som vill skriva ner din berättelse, oavsett om det är för de närmaste eller en större publik. Formulera dina egna erfarenheter och möt andra skrivande människor för att utvecklas tillsammans.

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Dator med uppkoppling

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Nej

Kurstid: 10 jan 2022 - 3 jun 2022

Träffar:
10 obligatoriska nätträffar

Kostnader: 600kr

Kontakt: Kimia Pazoki

E-post:
kimia.pazoki@runo.se

Berätta din historia!

Under kursen gör vi några tematiska nedslag som inspiration. För att stimulera det egna berättandet är litteratur, studiebesök och gästföreläsare viktiga inslag i kursen. Med utgångspunkt i det egna berättandet reflekterar deltagarna och ger varandra respons.

Kursen Min berättelse ges på svenska eller persiska. Min berättelse på svenska är för dig som vill arbeta med ditt berättande på det svenska språket. I kursen min berättelse på persiska sker undervisning och berättande på persiska.

Min berättelse på persiska

Med avstamp i det muntliga berättandet får du stöd av läraren, och av andra deltagare, att skriva och formulera din berättelse. Tillsammans reflekterar vi kring olika kulturer och gemensamma och erfarenheter av migration. 

 

Fler kurser inom: Skriva Svenska Senior

Runö folkhögskola, filial Stockholm

Runö folkhögskola är en inspirerande mötesplats mitt i Stockholm. Vi vill förena lokalt och globalt engagemang för en levande demokrati, stärka gemenskapen i en skola där olika människor möts, idéer prövas och nya kunskaper växer fram. Våra kurser ger dig kunskap genom att studierna kopplas till det samhälle vi lever i. Tiden på vår skola ger möjlighet till nya insikter och personlig utveckling. 

Läs mer om skolan

Postadress:
Runö folkhögskola, filial Stockholm
Hälsobrunnsgatan 10
113 61 Stockholm

Telefon: 08-728 57 20
E-post: oden@runo.se
Webbadress: http://www.runofolkhogskola.se/

Det är en sådan häftig känsla att allt ligger framför fötterna

Att gå en konstkurs på folkhögskola kan vara både ett första steg mot en drömutbildning på konsthögskola och en tid då du växer som människa. Ida och Moa går andra året i bild och konst på Region Uppsalas folkhögskola i Wik. Ida vill söka till bildlärare efter utbildningen, medan Moa drömmer om att satsa på speldesign.

Läs hela artikeln