Lär dig modern Square Dance på en vecka

Sigtuna folkhögskola


Ansökan stängd
Lär dig modern Square Dance på en vecka. Ingen förkunskap behövs. Square Dance är en fartfylld dansform där både kroppen och knoppen får motion. Steg och turer kombineras till många variationer med mycket fläkt och glada skratt

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Kostnader: Dubbelrum (kost/logi/5dagar)3900 kr.Enkelrumstillägg 600 kr för kursveckan inkl.kost/logi.Dagdeltagare inkl.kost 2500 kr.Ev tillägg kan förekomma för kursmaterial.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 5 aug 2019 - 9 aug 2019

Kontakt:

Telefon: 0859258300
E-post:
info@sigtunafolkhogskola.se

Square Dance för nybörjare ger dig grunderna för att kunna dansa runt om i världen. Square Dance dansas på samma sätt vart du än kommer. Kursen består av för- och eftermiddagspass där vi stegvis lär oss grundturer i den första nivån som heter Basic. Dessa använder vi direkt i dans där turer kombineras i många olika variationer. Musik är blandad allt från klassiska pop-, rock- och countrysånger till moderna poplåtar med influenser från funk och swing. På fredagen ska vi kunna dansa hela grundnivån och vi avslutar med ett godkänt diplom att du är redo för nästa nivå. Square Dance finns i hela landet och du kan lätt hitta en förening där du kan fortsätta att utveckla din kunskap. Att dansa Square Dance medför att du lägger vardagen på hyllan ett tag. Du bara njuter och har roligt!

Länk till kursen på skolans webbplats
https://sigtunafolkhogskola.se/sommarkurser/