Skrivarkurs - Skriv!

Sommar/helg/veckokurs Sigtuna folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  Tre dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Skriv!

Längtar du efter att skriva? Vill du hitta inspiration och få verktyg både för att komma igång och komma vidare med ditt skrivande?

Fåtal platser kvar!

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Kursen riktar sig både till dig som är ny inför skrivandet som uttrycksform och till dig som har skrivit förut.

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 1 dec 2023 - 3 dec 2023

Kostnader: Enkelrum: 2790 kr Del i dubbelrum: 2362 kr kr Ej logi: 1550 kr

Kontakt: Karin Östling

Telefon: 08-59258300

E-post:
kurser@sigtunafolkhogskola.se

Det här är en kurs för dig som längtar efter att uttrycka dig och möta andra som också gör det. I en inspirerande och tillåtande miljö får du möjlighet att utforska och 

Du kan välja mellan att bo i enkelrum, dubbelrum och ej logi. Alla rum har dusch och toalett på rummet, handdukar och lakan ingår.

För mer information se kuresns hemsida. 

Vi använder Schoolsoft för anmälan/ansökan till kurser. När du klickar på "Ansök nu" tas du direkt till en loginsida för Schoolsoft. Där skapar du en användare eller loggar in om du redan har en användarprofil. 

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs

Målet är att väcka skrivlust som består!

Fler kurser inom: Skriva

Sigtuna folkhögskola

I en vacker miljö med utsikt över Mälaren och närhet till Stockholm och Uppsala kan du ta ditt nästa steg. Här finns utbildningar för dig som är nyfiken på en framtid inom konst, teater eller filmbranschen. Här kan du utbilda dig till fritidsledare med sikte på arbete inom kommunal eller kyrklig verksamhet. Du kan läsa in gymnasiekompetens och förbereda dig för vidare studier. Sammantaget är skolan en mötesplats för människor med olika erfarenheter och drivkrafter, en fantastisk möjlighet att testa, lära och utvecklas. Vår bildningsidé är att du ska få pröva, ompröva, upptäcka och erövra kunskap och livsvärden.

Läs mer om skolan

Postadress:
Sigtuna folkhögskola
Manfred Björkquists allé 20
193 22 Sigtuna

Telefon: 08-592 583 00, växel 8.30-15.30 vardagar
E-post: info@sigtunafolkhogskola.se
Webbadress: http://www.sigtunafolkhogskola.se/

Det vi lär oss rotar sig djupare än bara i närminnet

Det var en kurs på Kalix folkhögskola som gav Sandra Brunnström modet att våga satsa på en karriär som illustratör. Senare i höst debuterar hon med sin första barnbok.

Läs hela artikeln