Kursens inriktning är friluftsmåleri i Tollares vackra miljö. Du får också kunskap i själva hantverket. Färglära, material, teknik och bildkomposition är självklara ämnen.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Kostnader: Helpension dubbelrum 3800 kr, ej logi 1400 kr. Tillägg för enkelrum 200kr/natt.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 8 jul 2019 - 12 jul 2019

Kontakt:
Jane Parri Kronstrand

Telefon: 08-505 686 06
E-post:
jane.parri.kronstrand@tollare.org

Vår akvarellkurs är inte bara en kurs i akvarellmålning, utan också en möjlighet till en härlig upplevelse av Tollare folkhögskolas vackra miljö med sin underbara park och närhet till Stockholms skärgård. Kursens inriktning är friluftsmåleri i Tollares vackra miljö. Du får också kunskap i själva hantverket.

Färglära, material, teknik och bildkomposition är självklara ämnen. Kursen är lämpad för såväl nybörjare som fortsättare. Ni kommer att måla ca 6 timmar varje dag, resten av tiden kan ni måla själva, tillbringa tiden med att utforska omgivningen eller bara umgås. Du kan ta med dig ditt eget material i form av färg och papper, men du kan även få enklare färger och papper av skolan.

Vi börjar på måndag kl. 10.00 med fika och slutar på fredag efter lunch.

Tollare folkhögskola ligger vackert på Värmdö vid Skurusundet. Skolan ägs och drivs av IOGT-NTO som erbjuder en unik frizon, där frihet från alkohol är naturlig och självklar. Alla våra gäster respekterar detta genom att inte ta med drycker som innehåller alkohol.

Länk till kursen på skolans webbplats
http://www.tollare.org