Det helande ljudet av klangskålar *Inställd*

Biskops Arnö Nordens folkhögskola


Ansökan stängd

En 5-dagars workshop i Sacred Sound of Gongs, Himalayan Singing Bowls, Voice och Shamanic Drum.Workshopen är upplagd som en självutvecklande resa som ger dig undervisning i det helande ljudet.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Kostnader: 5100 kr inkl mat, logi och material. Lakan och och handduk ingår. 3900 kr externat. Dusch och toalett i korridor.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 22 jun 2020 - 26 jun 2020

Kontakt:
Mojca Malek

Telefon: 0171 -826 70
E-post:
info@biskopsarno.se

Workshopen är upplagd som en självutvecklande resa som ger dig undervisning i det helande ljudet av klangskålar. Gong Yoga och Nada Yoga, terapeutisk dans, helig geometi och helig ljudalkemi.

Allt levande har vibrationer. Vi lever i ett universum av ljud och vi kan betrakta oss själva som ett varande av ljud. Alla våra känslor, tankar och fysiska tillstånd kan beskrivas som vibrationer. När vi är välmående och glada skapas symfonier, när vi drabbas av ohälsa och depression skapas disharmonier.

Vi kommer under de fem dagarna arbeta med många olika tekniker för att hitta balans, harmoni och inspiration, förnya kroppen och sinnet, synliggöra hur våra röster påverkas av vårt känsloläge, hur vi kan stärka våra kroppar med meditation. Vi kommer att lära oss att använda klangskålar för eget läkande och på familjemedlemmar och vänner.

Kursledare
Mojca Morya Malek, även kallad Gong Muse Surana, har över 20 års erfarenhet av utövande inom området ”Healing Sounds”. Hon reser världen över för att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hon har tagit till sig värdefull kunskap om sakrala riter och mönster från gamla stammar som hon har besökt och levt med. Mojca Morya Malek är en passionerad och internationellt erkänd lärare. Sedan 2003 sprider hon sin lära med klangskålar och Gong till människor och terapeuter över hela världen. Hon har undervisat mer än 33 Gong Master Trainings i Europa, Australien, Nya Zeeland, Kina, Taiwan, Bali, Thailand, Hong Kong och USA.

Mojca är grundare av GongMuse School of Healing Sounds och upphovsman till Meridian Sound Massage

Länk till kursen på skolans webbplats
http://www.biskopsarno.se/sommarkurser-2020/