Allmän kurs- inriktning fotboll

Behörighetsgivande kurs Klarälvdalens folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1-3 år
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Behörighetsgivande kurs

Behöver du läsa upp dina grundskole- eller gymnasiebehörigheter och är intresserad av fotboll? Läsa allmän kurs med inriktning fotboll hos oss. 

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Grundskole- och gymnasienivå (A1)

Internat: Ja

Kurstid: 17 aug 2022

Kontakt: Pär-Eric Thörnquist

Telefon: 010-8331213

E-post:
par-eric.thornquist@regionvarmland.se

Utbildningen är ett samarbete mellan klarälvdalens folkhögskola och Nordvärmlands fotbollsförening

Utvecklas inom fotboll och idrottslära samtidigt som du läser upp dina behörigheter. På vår skola finns allmän kurs på både grundskole- och gymmnasienivå. Du börjar på den nivå du befinner dig och har goda möjligheter påverka såväl innehåll som arbetssätt. Det finns även möjlighet att studera särskilda behörigheter i vissa ämnen.

Fotbollsträningen utgår från den nivå du befinner dig, vi kan erbjuda träning och spel för herrar i division 2 med föreningens förstalag samt herrar division 6 andralag. Vi har också damlag med spel för närvarande sjumanna-poolspel som förhoppningsvis kan vidareutvecklas till seriespel.

Vi samarbetar med Nordvärmlands FF

Kursen finns i Stöllet och Hagfors

Klarälvdalens folkhögskola

För dig som är intresserad av skog vatten luft och jord finns Klarälvdalens folkhögskola som har kurserna med inriktning mot naturresurs besöksnäring och livsstil. Både skolan och internatet ligger i Stöllet. Här finns fantastiska möjligheter att vara ute i naturen på fritiden så dra nytta av den härliga naturen. Skolan har utbildningsplatser för dagstudier i Hagfors Sunne Södra viken.

Läs mer om skolan

Postadress:
Klarälvdalens folkhögskola
Kyrkvägen 13
680 51 Stöllet

Telefon: 010-83 31 200
E-post: klaralvdalen@regionvarmland.se
Webbadress: http://www.klaralv.se/

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln