• Studietakt:
    100%
  • Längd:
  • Ansök senast:
    Löpande
  • Kurstyp:
    Sommar/helg/veckokurs

Kärleken har många ansikten. Förälskelsens berusning, vardagens omtanke och kanske ett liv i gemensam strävan fram till guldbröllopet och förbi. 

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 29 aug 2022 - 7 nov 2022

Plats för kursen: Stöllet

Kontakt: ingela Blomberg

Telefon: 010-8331217

E-post:
ingela.blomberg@regionvarmland.se

I bokcirkeln/ kursen kärlek på svenska kommer du att få jobba med text ut boken Kärlek på svenska som är skriven av Marit Kapla. Du kommer att få träffa Marit i uppstarten och avslutet av kursen för att sedan arbeta helt på distans via lärplattform med inlämningsuppgifter.

Marit Kapla belönades med Augustpriset för sin debutbok Osebol, som har översatts till flera språk. Kärlek på svenska är ännu ett dokumentärt verk där olika röster tillsammans bildar en lyrisk helhet. Intervjuerna är gjorda av Staffan Julén till dokumentärfilmen med samma namn som boken.

Klarälvdalens folkhögskola

För dig som är intresserad av skog vatten luft och jord finns Klarälvdalens folkhögskola som har kurserna med inriktning mot naturresurs besöksnäring och livsstil. Både skolan och internatet ligger i Stöllet. Här finns fantastiska möjligheter att vara ute i naturen på fritiden så dra nytta av den härliga naturen. Skolan har utbildningsplatser för dagstudier i Hagfors Sunne Södra viken.

Läs mer om skolan

Postadress:
Klarälvdalens folkhögskola
Kyrkvägen 13
680 51 Stöllet

Telefon: 010-83 31 200
E-post: klaralvdalen@regionvarmland.se
Webbadress: http://www.klaralv.se/