Undersköterska - Sunne

Profilkurs, Yrkesutbildning Klarälvdalens folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1-2 år 3 terminer
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Yrkesutbildning

Vård- och omsorg är en bransch med stora möjligheter, här och nu och ännu mer i framtiden. Kursen Undersköterska ger en helhetssyn på människan och en professionell inställning i yrkesrollen.

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A1)

Internat: Nej

Kurstid: 17 aug 2022

Plats för kursen: Sunne

Kontakt: Tina Bok

Telefon: 010-8331753

E-post:
tina.bok@regionvarmland.se

Vi är en del av Vård- och omsorgscollege, som är en kvalitetsstämpel på din utbildning och ger dig ett diplom. Syftet med utbildningen är att ge dig förmåga att utföra arbetsuppgifter inom vård- och omsorgsområdet. Till exempel kunskaper om hälsa, ohälsa, biologiska åldrandet, psykologiska, sociala, kulturella aspekter. Förmågan att bemöta människor och kommunicera både skriftligt och muntligt utifrån människors behov. Men även internationellt arbete

Klarälvdalens folkhögskola

För dig som är intresserad av naturtillgångar som skog, vatten, luft och jord, finns Klarälvdalens folkhögskola som har de särskilda kurserna med inriktning mot naturresurs, besöksnäring och livsstil. Både skolan och internatet ligger i Stöllet vid Klarälvens strand. Här finns fantastiska möjligheter att vara ute i naturen på fritiden, så dra nytta av den härliga naturen. Skolan har utbildningsplatser för dagstudier i Hagfors, Sunne, Södra viken.

Läs mer om skolan

Postadress:
Klarälvdalens folkhögskola
Kyrkvägen 13
680 51 Stöllet

Telefon: 010-83 31 200
E-post: klaralvdalen@regionvarmland.se
Webbadress: http://www.klaralv.se/