Allmän kurs- inriktning fotboll

Behörighetsgivande kurs Klarälvdalens folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1-3 år
 • Ansök senast:
  15 november
 • Kurstyp:
  Behörighetsgivande kurs

Fotboll är det intressant? Behöver du läsa upp dina grundskole- eller gymnasiebehörigheter och är intresserad av fotboll? Läsa allmän kurs med inriktning fotboll hos oss. 

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Grundskole- och gymnasienivå (A1)

Internat: Ja

Kurstid: 9 jan 2023

Kontakt: Liz Persson

Telefon: 010-8331211

E-post:
liz.persson@regionvarmland.se

Utbildningen är ett samarbete mellan Klarälvdalens folkhögskola och Nordvärmlands fotbollsförening

Utvecklas inom fotboll och idrottslära samtidigt som du läser upp dina behörigheter. På vår skola finns allmän kurs på både grundskole- och gymmnasienivå. Du börjar på den nivå du befinner dig och har goda möjligheter påverka såväl innehåll som arbetssätt. Det finns även möjlighet att studera särskilda behörigheter i vissa ämnen.

Vi samarbetar med Nordvärmlands FF och fotbollsträningen utgår från den nivå du befinner dig, Nordvärmlands FF kan erbjuda träning och spel för herrar i division 2 med föreningens förstalag samt herrar division 6 andralag. Det finns också damlag med spel för närvarande sjumanna-poolspel som förhoppningsvis kan vidareutvecklas till seriespel.

Kursen finns i Stöllet 

Klarälvdalens folkhögskola

För dig som är intresserad av skog vatten luft och jord finns Klarälvdalens folkhögskola som har kurserna med inriktning mot naturresurs besöksnäring och livsstil. Både skolan och internatet ligger i Stöllet. Här finns fantastiska möjligheter att vara ute i naturen på fritiden så dra nytta av den härliga naturen. Skolan har utbildningsplatser för dagstudier i Hagfors Sunne Södra viken.

Läs mer om skolan

Postadress:
Klarälvdalens folkhögskola
Kyrkvägen 13
680 51 Stöllet

Telefon: 010-83 31 200
E-post: klaralvdalen@regionvarmland.se
Webbadress: http://www.klaralv.se/