The Power of Words and Music - Distanskurs

Profilkurs, Distanskurs Solviks folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  25%
 • Längd:
  1 år 1 år på distans
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Distanskurs

A workshop in Creative Songwriting with Cyndee Peters and Mattias Lindqvist.

Vill du utvecklas som låtskrivare? Här är en distanskurs där du får utvecklas som textförfattare, kompositör och arrangör.

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Vi vill att du skickar in 2-3 sånger du skrivit samt ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du vill gå den här kursen.

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Nej

Kurstid: 25 aug 2022 - 8 jun 2023

Träffar:
35 obligatoriska nätträffar

Kostnader: Kursen är kostnadsfri.

Kontakt: Mattias Lindqvist

E-post:
mattias.lindqvist@solviksfolkhogskola.se

Distanskurs

Kursen läses på distans torsdagskvällar med appen Zoom som forum. Föreläsningar ges av Mattias Lindqvist och Cyndee Peters och du får sedan uppgifter och feedback på dina texter och musik. En fördel är om man spelar ett ackordsinstrument. Man bör också ha tillgång till dator och valfritt musikprogram. T ex garageband, logic, pro tools etc.

Vi jobbar i alla genrer.

När du skickat in din ansökan ska du även mejla in 2-3 sånger du skrivit samt ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du vill gå den här kursen. Skicka mp3 och text dokument till mattias.lindqvist@solviksfolkhogskola.se

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://solvik.fhsk.se/the-power-of-words-and-music/

Solviks folkhögskola

Solviks folkhögskola erbjuder kurser i allmänna teoretiska ämnen, konst, kultur, musik, musikproduktion, dataspel och filmeffekter – samt distans- och kortkurser med olika inriktningar. Solvik arbetar aktivt med att ge vuxna med funktionsnedsättning möjlighet till förbättrad livssituation. Vi har bra lokaler med hög standard, som är tillgängliga för rullstolsburna. Skolan drivs som en stiftelse (med anknytning till EFS som är en missionsrörelse inom Svenska kyrkan) och vår verksamhet bygger på kristen grund med människan i centrum, där livsfrågor av olika slag är viktiga.

Läs mer om skolan

Postadress:
Solviks folkhögskola
Frostkåge 105
934 92 Kåge

Telefon: 0910-73 20 00
E-post: info@solviksfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.solviksfolkhogskola.se/

Vi lärde oss att ta musikeryrket på största allvar

Det blev intensiva och utmanande år på folkhögskola för Isabel Neib. I dag är hon artist, producent och labelboss. Hon beskriver sin musik som kontrastrik och elektronisk ”happy/sad pop”. Foto: Loella Billner

Läs hela artikeln