• Studietakt:
  Ej angivet
 • Längd:
  Ej angivet
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Välkommen på ett inspirerande och givande löparläger i fantastiska Strömbäck!

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Nej

Kurstid: 1 jul 2022 - 3 jul 2022

Kostnader: 3500 kr för all träning, helpension samt del i dubbelrum.

Kontakt: Anna Valbäck

Telefon: 073 354 46 82

E-post:
anna.valback@strombacksfolkhogskola.se

Den 1 – 3 juli 2022 har du möjlighet att vara med på ett läger där du kommer att kunna utvecklas som löpare och inspireras till fortsatt träning. Du vistas i fantastiska miljöer kring Umeälvens delta och i Konts naturreservat. Vi ger dig inspirerande föreläsningar/workshops och konkreta tips på hur du kan förbättra din teknik och bli snabbare samt få möjlighet att öva upp din smidighet med hjälp av yoga.

Vilka kan vara med?

Vi erbjuder ett upplägg som passar de allra flesta – från relativa nybörjare till erfarna löpare. För att alla ska få en givande helg delas ni in i olika grupper efter nivå. Vi levererar ett program som ger en upplevelse för alla med bra träning av kunniga och erfarna ledare och god mat samt övernattning i rum med hotellstandard.

Vad kostar det?

3500 kr för all träning, helpension samt del i dubbelrum. I mån av plats kan vi erbjuda enkelrum för ett tillägg på 150 kr/natt.
2900 kr för all träning samt alla måltider inklusive fika (inget boende).

Deltagarantal

Max 20 deltagare. Om vi får många ansökningar är det de som först har gjort sin ansökan som får plats, eftersom antalet platser är begränsat.
För att kursen ska ges krävs ett deltagarantal på minst 14 personer.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://strombacksfolkhogskola.se/utbildningar/sommarkurser/loparlager-2022/

Strömbäcks folkhögskola

Strömbäcks folkhögskola är en spännande mötesplats där du blir sedd och får möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och som människa. Vi har en lång erfarenhet av vuxenutbildning och erbjuder utbildningar på grundskole-, gymnasie-, och eftergymnasial nivå. Strömbäcks folkhögskola är vackert belägen där Umeälven möter havet, cirka 2 mil söder om Umeå. Här finner du en rofylld och inspirerande miljö där det är lätt att trivas.

Läs mer om skolan

Postadress:
Strömbäcks folkhögskola
Strömbäck 360
905 82 Umeå

Telefon: 090-426 00
E-post: info@strombacksfolkhogskola.se
Webbadress: https://www.strombacksfolkhogskola.se/

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln