Två deltagare från Teaterlinjen
Två deltagare från Teaterlinjen

Säkra en av de sista platserna på Teaterlinjen

Platserna på Örnsköldsviks folkhögskola inför höstterminen 2021 är snart fulla och antagningsprocessen är igång. Men det finns fortfarande ett fåtal platser kvar på några kurser, däribland Teaterlinjen. Det är hög tid att säkra din plats idag!

Sista ansökningsdag på Örnsköldsviks folkhögskola har passerat för dem flesta kurser och antagningarna har påbörjats. Men än finns det chans att skaffa sig en plats inför höstterminen 2021. Exempelvis tar Teaterlinjen fortfarande emot ansökningar.

På Teaterlinjen på Örnsköldsviks folkhögskola lär man sig alla grundläggande kunskaper inom teaterområdet och man jobbar till stor del praktiskt, vilket ger mycket god erfarenhet för framtida arbete eller vidare studier inom teater. Det finns även möjlighet att fördjupa sig inom regi och ledarskap under kursen.

- Vi försöker göra så mycket som möjligt på golvet och deltagarna får spela så mycket teater som möjligt under året, säger kursansvarige Thomas Larsson.

Drömmer du om att arbeta med teater eller vill du bara syssla med det roligaste du vet under ett år? Då är Teaterlinjen på Örnsköldsviks folkhögskola rätt kurs för dig.

Läs mer om och ansök till Teaterlinjen

Andra kurser på skolan med ett fåtal platser kvar inför hösten är Allmän kurs grundskolenivå och gymnasienivå.

Läs mer om skolans övriga kurser

Alla nyheter