Text & Musik med Stina & Simon

Sommar/helg/veckokurs Ljungskile folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Välkommen till en kreativ sommarkurs där vi utforskar musik och text i gemenskap! Med Simon Ljungman, gitarrist (Håkan Hellström/Augustifamiljen) och Stina Lindberg, musiker och pedagog. 

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 17 jul 2022 - 21 jul 2022

Kontakt: Annika Karlsson

Telefon: 0522-68 69 70

E-post:
info@ljungskile.org

Öppna upp din kreativitet för att våga skapa mer och tillsammans. Vi varvar roliga gruppstärkande övningar med inspirationsövningar till eget skapande av text och musik. Det kommer även att förekomma enklare flerstämmig sång. Du som är instrumentalist – ta gärna med ditt instrument. Vi vill inspirera till att prova nya uttryck, i en trygg och glädjefylld miljö med fokus på att öppna för det kreativa skapandet och att säga ja till dina idéer.

Kursledare

Stina Lindberg är utbildad inom musik och dramapedagogik. Jobbar på Kulturskolan Centrum i Göteborg där hon framförallt har undervisat i körsång. Brinner för gruppdynamik och musiken och drama som sociala verktyg. Stina har just avslutat en kurs i musikproduktion på universitetet och är aktuell med sitt första egenskrivna album.

Simon Ljungman är gitarrist (Håkan Hellström/Augustifamiljen), låtskrivare och körledare. Han är utbildad vid Högskolan för scen och musik (GU) och har också undervisat där i kör. Just nu är han aktuell med den egenskrivna musikalen ”Kärlek skonar ingen” på Göteborgsoperan. Simon är känd för att skapa en trygg och tillåtande miljö både på scen och i grupper han verkar i. Hans syn på musik är att den är till för alla.

Pris

Deltagare med logi
Helpension i hotellrum, enkelrum: 7.060:-
Helpension i hotellrum, del i 2-bäddsrum: 5.300:-
Helpension på vandrarhem, enkelrum: 4.320:-
Helpension på vandrarhem, del i 2-bäddsrum: 2.740:-

Deltagare utan logi
Dagpaket: 1.540:- två fikor och lunch. Ingen middag. Med middagar kostar det 2720:-

 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.ljungskile.org/text-musik-2/

Ljungskile folkhögskola

Ljungskile folkhögskola är en plats att växa på. Här kan du skaffa dig en yrkesutbildning, utveckla ett intresse eller läsa in gymnasiekompetens. Vi har sju olika inriktningar på Allmän kurs (behörighetsgivande på gymnasienivå). På sommaren kan du gå på kortare kurser. Du kan bo på skolans internat eller pendla från Uddevalla och Göteborg med täta kommunikationer. Under terminerna är det bioföreställningar varje vecka och ibland konserter med musikstuderande. 

Läs mer om skolan

Postadress:
Ljungskile folkhögskola

459 80 Ljungskile

Besöksadress: Valdemar Svenssons väg 11

Telefon: 0522-68 69 00
E-post: folkhogskola@ljungskile.org
Webbadress: http://www.ljungskile.org/