Orgelspelarkurs

Ansökan stängd
Skola:
Oskarshamns folkhögskola
Plats:
Oskarshamn - Kalmar län
Längd:
8 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 6 aug 2024 - 13 aug 2024

Kontakt: Karin Öhman

Telefon: 0491-768 111

E-post:
karin.ohman@ofhsk.se

Välkommen till vår orgelspelarkurs för unga mellan 15 och 30 år! Under åtta spännande dagar kommer vi att fördjupa oss i orgelspel och delta i andra roliga aktiviteter.

Att delta i en sommarkurs är ett fantastiskt sätt att få ny inspiration, förvärva nya kunskaper och skapa nya vänskapsband. Om du funderar på en framtid som kyrkomusiker ger vår kurs dig möjlighet att utforska olika ämnen som är viktiga för en kyrkomusiker. Eller kanske du helt enkelt älskar att spela orgel och vill träffa andra musikentusiaster? Då är du hjärtligt välkommen att delta!

Vi kommer att erbjuda dagliga lektioner i orgel, piano och sång. Utöver lektionerna kommer vi att ha konserter och en dagsutflykt till en intressant orgel. Kursen avslutas med en offentlig konsert den 13 augusti. Våra lärare inkluderar Mats Alexandersson, Sara Karinsdotter, Natalja Shakova, David Unger och många fler.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://oskarshamnsfolkhogskola.se/orgelspelarkurs/

Fler kurser inom: Musik Klassisk Körsång

Jag blev omfamnad och pushad att bli mitt bästa jag

För Julia blev musikalutbildningen på Vimmerby folkhögskola en väg tillbaka efter en längre tids sjukskrivning på grund av psykisk ohälsa.

Läs hela artikeln

Oskarshamns folkhögskola

Oskarshamns folkhögskola ligger centralt på en höjd med vacker utsikt över både staden och havet. Här är ständigt liv och rörelse med deltagare från ett brett utbud av kurser. Musikutbildningarna tillför löpande musikinslag och från kapellet hörs ofta orgeltoner när de blivande kyrkomusikerna övar. 

Läs mer om skolan

Postadress:
Oskarshamns folkhögskola
Axel Munthes stig 1
572 32 Oskarshamn

Telefon: 0491-768 100
E-post: info@ofhsk.se
Webbadress: http://www.oskarshamnsfolkhogskola.se/