• Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1-2 år
 • Ansök senast:
  1 april 2023
 • Kurstyp:
  Profilkurs

Vill du utvecklas som musiker och spela tillsammans med andra som också älskar jazz? Sök kursen Jazz vid Framnäs folkhögskola.

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Antagningsprov på Framnäs folkhögskola.

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 21 aug 2023 - 7 jun 2024

Kontakt: Erik Lundström

Telefon: 0911-23 11 00

E-post:
erik.lundstrom@framnas.nu

JAZZ PÅ FRAMNÄS

Kursen Jazz vänder sig till dig som vill plugga jazzmusik i ett eller två år. Sedan kan du fortsätta din utveckling på högskola eller åka ut och spela.

Fokus i kursen ligger på ensemble och ditt huvudinstrument, att lära sig jazzstandards och att improvisera. Vi undervisar i låtskrivning, jobbar med studioinspelningar och försöker spela mycket live. Många av våra lärare är aktiva, professionella musiker.

Tack vare närheten till Musikhögskolan i Piteå och Norrbotten Big Band i Luleå har vi möjlighet att delta i många samarbeten, konserter och “clinics”.

Läs mer om Jazz eller våra andra musikkurser på Framnäs folkhögskolas hemsida eller maila dina funderingar till info@framnas.nu

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.framnas.nu/kurser/jazz/

Fler kurser inom: Musik Jazz Improvisation

Framnäs folkhögskola

På Framnäs är människorna olika, intressena varierande och förutsättningarna helt individuella. Möjligheterna däremot - de är gränslösa - vem du än är. Här hittar du behörighet, tillhörighet, helt nya perspektiv på dig själv och omvärlden. Välkommen att upptäcka ditt bästa jag.

Läs mer om skolan

Postadress:
Framnäs folkhögskola
Adrian Wennströms väg 15
943 33 Öjebyn

Telefon: 0911-23 11 00
E-post: info@framnas.nu
Webbadress: http://www.framnas.nu/

Vi lärde oss att ta musikeryrket på största allvar

Det blev intensiva och utmanande år på folkhögskola för Isabel Neib. I dag är hon artist, producent och labelboss. Hon beskriver sin musik som kontrastrik och elektronisk ”happy/sad pop”. Foto: Loella Billner

Läs hela artikeln