Virtuell assistent - distans

Ansökan stängd
Skola:
Kalix folkhögskola
Plats:
Kalix - Norrbottens län
Längd:
1 år
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs, Distanskurs, Yrkesutbildning
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: En eftergymnasial utbildning där viss administration ingår men fokus är på de mer kreativa delarna inom yrket. Efteråt arbetar du troligen som egenföretagare och vi förbereder dig för att ta det steget.

Studiestödsnivå (CSN): Eftergymnasial nivå (B1)

Internat: Nej

Kurstid: 26 aug 2024 - 5 jun 2025

Träffar:
2 obligatoriska träffar

Kostnader: Kost- och serviceavgift: 1 900 kr

Kontakt: Pia Nyberg

Telefon: 070-270 15 73

E-post:
pia.nyberg@kalixfolkhogskola.se

Som virtuell assistent kan du jobba från vartsomhelst i världen och välja tider själv. Möjliga uppdrag är social media manager, administratör, webbkreatör, video/podcastredigerare och liknande.

Utbildningen är 1-årig och på heltid. Undervisningen sker på distans med obligatoriska videomöten varje tisdag och torsdag förmiddag samt två fysiska träffar, en i Kalix och en i Stockholm. Vi gästar och samarbetar med människor i branschen. Studierna och redovisningarna är ibland enskilt, ibland i grupp. Redovisningssätten varierar: text, bild, ljud, video, samtal. 

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs

Utbildningens mål är att deltagaren ska få en bred kunskap om den digitala världen främst gällande sociala medier,  podcast, foto, video och grundläggande företagskunskap. Utöver detta tillkommer viss administration, digital marknadsföring, uppgifter med lokala nätverk, praktik på hemorten och förberedelser för att bli egenföretagare. 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://www.kalixfolkhogskola.se/va/

Kalix folkhögskola

Vår sprakande folkhögskola är belägen i Kalix, där älven möter havet. Du hittar oss några kilometer utanför centrum, ett stenkast från den stilla Kalixälven och bara fem mil från gränsen till Finland. För den som gillar att röra på sig finns det mesta man kan tänka sig inom räckhåll: flera gym, sim- och sporthall, underbara skidspår, multiarena, golfbana, fiskevatten och mycket annat.

Läs mer om skolan

Postadress:
Kalix folkhögskola
Näsbyvägen 16
952 62 Kalix

Telefon: 0923-666 10
E-post: info@kalixfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.kalixfolkhogskola.se/