Hej!

Vad roligt att du vill veta mer om oss på Sunderby folkhögskola.

Gemensamt för alla som går hos oss är att de har gjort ett eget val att studera. Frivillighet är något som vi vet är väldigt viktig, för att hitta sin egen relation till studier och lärande.

Folkhögskolestudier handlar om mycket mer än de faktiska studierna. Folkbildningens pedagogik handlar om att anpassa kurser efter deltagarnas förutsättningar och behov.
Det betyder att folkbildningens deltagare har stort inflytande över vad och hur de ska lära sig.

Vi tror att det fria samtalet och skapande arbetsformer ger de bästa förutsättningar för kreativitet och utveckling. Gemenskapen och samtalen gör att du lär dig på ett personligt plan, inte bara för att klara kursen. Det ger dig en chans att påverka ditt liv, kanske i en ny inriktning?

Sunderby folkhögskola är en plats för alla slags möten med utbildning, restaurang, hotell, konferens och galleri i anrika miljöer.

Jag hoppas att vi ses på Sunderby folkhögskola, en plats där du kan skapa din egen framtid – här är du en del i ett större sammanhang och ditt bidrag är viktigt!

Varmt välkommen till Sunderby folkhögskola
En plats med kunskap och människan i fokus

Våra kurser:
På Sunderby folkhögskola har vi kurser i konst, spel, dans, studiehandledning, arbetsmiljö, gymnasieämnen, inredning, hundskötare... och mycket mer!

Det finns både korta och långa kurser, på plats och på distans. Alla kurser finns inte på den här sidan men du hittar hela vårt utbud av kurser (korta och långa) på www.sunderbyfolkhogskola.se

Samtliga lokaler är anpassade för personer med olika funktionshinder, hörselslingor finns i aulan samt i en del klassrum.

Kråkbergsvägen 7
954 42 Luleå

Besöksadress:
Kråkbergsvägen 7, 954 42 Södra Sunderbyn i Luleå kommun

info@sunderbyfolkhogskola.se

www.sunderbyfolkhogskola.se

Huvudman:
ABF-distriktet, Unga Örnar-distriktet och LO-distriktet i Norrbotten.

FSR:
Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR

Andra utbildningar på skolan:

Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF)