Bromma folkhögskola

Bromma folkhögskola är en mötesplats för dig som vill studera och utvecklas i en kreativ miljö. Hos oss är gemensamma upplevelser och erfarenheter utgångspunkten för kunskap, insikt, förståelse och utveckling. När alla sinnen berörs växer vi som människor. Vi finns i Bromma med ca 180 studerande på långa kurser. Vi arbetar med varierande metoder, som utgår från en helhetssyn och tilltro till människans uttrycksmöjligheter. Våra värdeord är landa - mötas - skapa - växa.

Campus Bromma exteriör

Allmän kurs erbjuder studier på gymnasienivå och du har möjlighet att välja olika inriktningar.  Fritidsledarutbildningen erbjuder en tvåårig yrkesutbildning med fokus på utepedagogik, grupputveckling och ledarskap. Den Diakonala utbildningen är både för dig som vill arbeta som diakon inom Equmeniakyrkan och dig som vill fördjupa dina kunskaper. Våra estetiska utbildningar är konstlinjen Ateljé X, Teaterlinjen och Musiklinjen Betel. Den tvååriga utbildningen till Behandlingspedagog och Yogalärarutbildningen är båda på distans med närträffar. Seniorkursen anordnas för dig som är senior och dagledig.

Vårt internat har möjlighet att ta emot ca 40 boende - det är en drogfri miljö. På skolan finns också restaurang och ett härligt utbud av konserter och kreativa uttryck.

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

Skolan är till viss del tillgänglig för rörelsehindrade.

Hitta hit

Postadress:
Bromma folkhögskola
Åkeshovsvägen 29
168 39 Bromma

Telefon: 08-636 23 00

E-post:
info@brommafolkhogskola.se

Webbadress:
www.brommafolkhogskola.se

Huvudman:
Equmeniakyrkan
http://equmeniakyrkan.se/

FSR:
Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR

Öppet hus:
4 april kl 16-18 (Musiklinjen har digitalt Öppet hus 24/2 kl 15.30-17.00)

Övrig information:
Internat med 45 bäddar