Bibelskola Sthlm

Ansökan stängd
Skola:
Kaggeholms folkhögskola
Plats:
Stockholm - Stockholms län
Längd:
1 år
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs
Ansök senast:
stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 23 aug 2023

Plats för kursen: Stockholm, Västerås

Kostnader: Undervisningen på kursen är gratis, men du betalar för kursböcker, kopiering, internet, studiebesök, fika och obligatorisk försäkring. Utöver det tillkommer en kostnad för en resa.

Kontakt: Caroline Eliasson

E-post:
caroline.eliasson@kaggeholm.se

En bibelskola där du får möta Gud och formas i din tro tillsammans med andra. 

Bibelskola Sthlm är en bibelskola där du får möta Gud och formas i din tro tillsammans med andra. Du kommer att utvecka din kreativitet och lära dig att tjäna Gud och andra människor. Under bibelskoleåret följs du av en mentor som ger vägledning och stöd. 

 

Under ett år får du tränas, formas och växa i livet med Gud genom undervisning och praktisk erfarenhet i lokala församlingar. I hjärtat av församlingen får du studera Bibeln med Jesus i centrum för att växa som lärjunge och tränas att tjäna andra människor och världen. Detta år kommer att hjälpa dig att bli rotad i din tro och bli starten på ditt livs äventyr.

 

Gör ett av ditt livs bästa val och kom med på ett år som kommer att förvandla ditt liv, ger dig vänner för livet och ger dig en hunger efter Gud som kommer att hjälpa dig att bättre förstå den framtid som Gud har för dig! 

 

I ett unikt samarbete mellan flera församlingar i och runt Stockholm och Västerås kommer vi at kunna erbjuda dig denna fantastiska möjlighet att gå bibelskola. Som elev kommer du att finnas mitt i en församlingsmiljö där du hela tiden kan omsätta det du lär dig i praktiken.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://kaggeholm.se/utbildningar/bibel/

Kaggeholms folkhögskola

På Kaggeholm möts kreativa människor för nya utmaningar. Kommunikation och öppenhet i en flerkulturell miljö där fokus ligger på varje människas egna möjligheter. Här blir man sedd och får växa. Hos oss finns bland annat Media TV-produktion, Media Content-produktion, Musik, Allmän kurs och Bibel.

Läs mer om skolan

Postadress:
Kaggeholms folkhögskola
Bråvallagatan 11
113 36 Stockholm

Besöksadress: Rörstrandsgatan 5, Stockholm

Telefon: 08-560 222 00
E-post: info@kaggeholm.se
Webbadress: http://www.kaggeholm.se/