IBIOS Citykyrkans Bibelskola

Profilkurs Kaggeholms folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1 år
 • Ansök senast:
  stängd
 • Kurstyp:
  Profilkurs

En bibelskola i Citykyrkan mitt i huvudstaden.

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 23 aug 2023

Plats för kursen: Stockholm

Kontakt: Gabriel Gallardo Lantz

E-post:
ibios@cks.se

Under ditt år på IBIOS väljer du en av två profiler, detta för att ge dig möjligheten att inrikta dig på just det område du vill utvecklas i.

Våra två profiler är Förberedelse för tjänst som innebär att du blir tränad i ledarskap, får chansen att upptäcka dina gåvor och vad Gud kallar just dig till. Vi ger dig redskap att tillämpa detta inom ditt valda praktikområde men även för vidare tjänst vare sig du funderar på att jobba i församling i framtiden eller för dig som bara vill lära dig mer om ledarskap.

Den andra profilen är Lovsångdet är för dig som vill fördjupa dig i hur man leder lovsång och tillbedjan, du har en vilja av att uttrycka dig rent musikaliskt. Denna profil ger dig också möjlighet till praktik inom detta område där du får möjlighet att tränas i en miljö med en stark tillbedjanskultur.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://cks.se/ibios/

Kaggeholms folkhögskola

På Kaggeholm möts kreativa människor för nya utmaningar. Kommunikation och öppenhet i en flerkulturell miljö där fokus ligger på varje människas egna möjligheter. Här blir man sedd och får växa. Hos oss finns bland annat Media TV-produktion, Media Content-produktion, Musik, Allmän kurs och Bibel.

Läs mer om skolan

Postadress:
Kaggeholms folkhögskola
Bråvallagatan 11
113 36 Stockholm

Besöksadress: Rörstrandsgatan 5, Stockholm

Telefon: 08-560 222 00
E-post: info@kaggeholm.se
Webbadress: http://www.kaggeholm.se/