Sommarkurs: Yllebroderi

Sommar/helg/veckokurs Sigtuna folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  Fem dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Detta är broderikursen för både nybörjare och vana, där det lustfyllda skapandet och broderandet tillsammans är viktigast. 

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 1 aug 2022 - 5 aug 2022

Kostnader: Kostnad för boende och mat under veckan är 5500 SEK i enkelrum och 5000 SEK i dubbelrum. När du anmält dig kommer du att få ett svarsmejl med länk till betalning. Du betalar en depositionsavgift på 500 kr som återbetalas om kursen ställs in.

Kontakt: Karin Östling

Telefon: 0721657000

E-post:
info@sigtunafolkhogskola.se

Vi kommer att skapa våra egna mönster med modern touch och aktuella motiv, samtidigt som vi sneglar åt det historiska. Med dessa mönster kommer vi kunna pryda en väska, etui eller kanske en kudde för den som vill göra något större.

Vi syr på finaste kläde i ull och dekorerar med applikationer av kläde och olika stygn, pärlor och band. Montering får man troligen göra hemma efter kursen.
Eget material tas med till kursen enligt materialförteckning som kommer i god tid innan.

Du bor i enkelrum med dusch och toalett på rummet, handdukar och lakan ingår. Frukost, lunch, middag och fika serveras i vår matsal. Om vädret tillåter går det att sitta på vår fina uteplats med utsikt över Mälaren.

Vi använder Schoolsoft för anmälan/ansökan till kurser. När du klickar på "Ansök nu" tas du direkt till en loginsida för Schoolsoft. Där skapar du en användare eller loggar in om du redan har en användarprofil. 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://sigtunafolkhogskola.se/sommarkurser

Fler kurser inom: Broderi

Sigtuna folkhögskola

I en vacker miljö med utsikt över Mälaren och närhet till Stockholm och Uppsala kan du ta ditt nästa steg. Här finns utbildningar för dig som är nyfiken på en framtid inom konst, teater eller filmbranschen. Här kan du utbilda dig till fritidsledare med sikte på arbete inom kommunal eller kyrklig verksamhet. Du kan läsa in gymnasiekompetens och förbereda dig för vidare studier. Sammantaget är skolan en mötesplats för människor med olika erfarenheter och drivkrafter, en fantastisk möjlighet att testa, lära och utvecklas. Vår bildningsidé är att du ska få pröva, ompröva, upptäcka och erövra kunskap och livsvärden.

Läs mer om skolan

Postadress:
Sigtuna folkhögskola
Manfred Björkquists allé 20
193 22 Sigtuna

Telefon: 08-592 583 00, växel 8.30-15.30 vardagar
E-post: info@sigtunafolkhogskola.se
Webbadress: http://www.sigtunafolkhogskola.se/