Gospelkördag

Ansökan stängd
Skola:
Sigtuna folkhögskola
Plats:
Sigtuna - Stockholms län
Längd:
Tre dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 15 apr 2023 - 15 apr 2023

Kostnader: Kost: 350 kr När du anmält dig kommer du att få ett svarsmejl med länk till betalning.

Kontakt: Karin Östling

Telefon: 08-59258300

E-post:
kurser@sigtunafolkhogskola.se

Ta chansen att få sjunga!

Är du nyfiken på gospel eller vill sjunga i kör men inte har möjlighet att öva varje vecka? Eller kan du helt enkelt inte få nog av att sjunga. 

En dag som riktar sig till både vana och ovana sångare. Inga förkunskaper krävs. Vi sjunger tillsammans hela lördagen och avslutar med en liten konsert i vårt kapell Ingegerd på lördag kväll. Vi kommer att sjunga i det stämningsfulla kapellet på folkhögskolan. Alla måltider serveras i vår trivsamma matsal.

Vi välkomnar alla oavsett tidigare erfarenhet!

Kursledare

Catarina Lindskog

Catarina Lindskog är sångerska, körledare, föreläsare och skolledare. Utbildad vid bl a Musikhögskolan i Göteborg, Uppsala universitet samt Stockholms universitet. Frilansar som sångerska, körledare och föreläsare. Är rektor på Sigtuna folkhögskola.

Michael Bäck

Michael Bäck är pianist, kapellmästare och pianolärare. Utbildad vid Framnäs Folkhögskola, Musikhögskolan i Stockholm samt Musikhögskolan Ingesund. Har spelat med och varit kapellmästare åt artister som Christer Sjögren, Anna Bergendahl, Molly Sandén, Martin Stenmarck, LaGaylia Frazier, Lasse Holm m.fl.

Har med sitt egna kompband ”Michael Bäck Band” och partybandet ”Hitmaskinen” levererat underhållning till event som Avslutningsfesten EM Göteborg 2006, Swedish Open, Julgalan, Miljögalan Borås, Bilsportgalan m.m. samt en rad olika stödgalor till förmån för hemlösa, barnhem i Lettland, barncancerfonden, Stiftelsen min stora dag, ankarstiftelsen m.fl. Varit med i TV-program som Bingolotto, Sommarkrysset m.m.

 

Fler kurser inom: Körsång Gospel

Vi firade varje person som blev antagen till musikhögskolan, även om vi var konkurrenter

David Borgemo är konsertgitarrist och framgångsrik kompositör av gitarrmusik. Hans verk har fått internationell uppmärksamhet. Men han har fortfarande fina minnen från sin tid på musiklinjen på Oskarshamns folkhögskola.

Läs hela artikeln

Sigtuna folkhögskola

I en vacker miljö med utsikt över Mälaren och närhet till Stockholm och Uppsala kan du ta ditt nästa steg. Här finns utbildningar för dig som är nyfiken på en framtid inom konst, teater eller filmbranschen. Här kan du utbilda dig till fritidsledare med sikte på arbete inom kommunal eller kyrklig verksamhet. Du kan läsa in gymnasiekompetens och förbereda dig för vidare studier. Sammantaget är skolan en mötesplats för människor med olika erfarenheter och drivkrafter, en fantastisk möjlighet att testa, lära och utvecklas. Vår bildningsidé är att du ska få pröva, ompröva, upptäcka och erövra kunskap och livsvärden.

Läs mer om skolan

Postadress:
Sigtuna folkhögskola
Manfred Björkquists allé 20
193 22 Sigtuna

Telefon: 08-592 583 00, växel 8.30-15.30 vardagar
E-post: info@sigtunafolkhogskola.se
Webbadress: http://www.sigtunafolkhogskola.se/