Södertörns folkhögskola

Södertörns folkhögskola är en dagfolkhögskola som finns på tre platser i Stockholms län; i Solna, i Kista och i Liljeholmen. Vi är en religiöst och politiskt oberoende folkhögskola som drivs av Stiftelsen Väddö och Södertörns folkhögskolor. Vi erbjuder allmän kurs samt särskilda kurser inom tolkning och socialt arbete. Läs gärna mer om utbildningarna nedan!

Södertörns folkhögskola

I Solna centrum hittar du Allmän kurs för dig som vill bli behörig till gymnasie- och högskolestudier. Här hittar du även yrkesutbildningen Pedagogprogrammet och Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF).

I Kista hittar du Undersköterskeutbildningen och SFI. I Liljeholmen hittar du den tvååriga yrkesutbildningen Humanistisk socialpedagog. Södertörns folkhögskola ger även den yrkesinriktade distansutbildningen Skrivtolk.

Du som studerar på Södertörns folkhögskola har möjlighet att hyra studentbostad via ADR fastigheter. Boendet finns i Järfälla. Du måste bifoga ett studieintyg från oss i din bostadsansökan. Du hittar lediga boenden på ADR fastigheters hemsida . Vänligen vänd dig direkt till ADR fastigheter om du har frågor om boendet.

Varmt välkommen till Södertörns folkhögskola!

 

Hitta hit

Postadress:
Södertörns folkhögskola
Skytteholmsvägen 2
171 44 Solna

Telefon: 08-500 207 50
Bildtelefon: sodertorn@ectalk.se

E-post:
info@sodertorn.fhsk.se

Webbadress:
www.sodertorn.fhsk.se

Huvudman:
Stiftelsen Väddö och Södertörns Folkhögskolor
http://www.sodertorn.fhsk.se/

FSR:
Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR

Andra utbildningar på skolan: