Naturens medicin - Projektutbildning, distans

Ansökan stängd
Skola:
Biskops Arnö Nordens folkhögskola
Plats:
Bålsta - Uppsala län
Längd:
1-3 terminer
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs, Distanskurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför du vill gå kursen.

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 26 aug 2024 - 20 dec 2024

Träffar:
15 obligatoriska träffar

Kostnader: Se kursens hemsida.

Kontakt: Janne Hallqvist

Telefon: 0171 -826 70

E-post:
naturensmedicin@biskopsarno.se

En kurs som främst lämpar sig för dig som har någon erfarenhet av naturmedicin eller alternativ friskvård. Du utforskar rollen att leda, inspirera och göra friskvårdande behandlingar

Vi har med tillfredsställelse märkt att ett flertal kursdeltagare från Naturens medicin har etablerat sig på arbetsmarknaden. Därför vill vi erbjuda en kurs där du mer specifikt tränas i rollen att vägleda och inspirera människor, enskilt eller i grupp, med inriktning på friskvård och naturmedicin.

Projektkursen är en folkhögskolekurs. Vanligen går man den i 1 – 3 terminer. Till båda kurserna söker man för en termin i taget.

Grundkurser, påbyggnadskurser, projektkurser och handledarkurser
Naturens medicin består i huvudsak av tre enterminskurser. Första terminen heter Naturens medicin - grund. De två påföljande terminerna heter Naturens medicin – påbyggnad, om du inte väljer att övergå till projektkursen eller handledarutbildningen.

Mer information om de olika terminernas innehåll

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://www.biskopsarno.se/langkurser/naturens-medicin-projektutbildning-distans

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln

Biskops Arnö Nordens folkhögskola

Biskops Arnö är Nordens Folkhögskola. Skolan bedriver kultur- och bildningsarbete och kurserna är inriktade på skönlitterärt författande, YH - Fotoskolan, dokumentärfilm, internationellt solidaritetsarbete, ekologi samt friskvård och låtskrivarkurs. Skolan ligger på en ö i skön Mälarnatur med en mängd kulturminnen, allt från medeltidshus till det unika kulturlandskapet. Skolans kök är KRAV-certifierat. Skolan är tillgänglig för rullstolsburna.

Läs mer om skolan

Postadress:
Biskops Arnö Nordens folkhögskola
Biskops-Arnövägen 30
746 93 Bålsta

Telefon: 0171-826 70
E-post: info@biskopsarno.se
Webbadress: http://www.biskopsarno.se/