Sommarkurser - gå en sommarkurs på folkhögskola - Folkhögskola.nu
Lyssna Teckenspråk Lättläst Other languages
 
Sommarkurser och korta kurser på folkhögskola

Sommarkurser och korta kurser på folkhögskola

Sommarkurser på folkhögskolan är korta kurser som ges under sommaren. Ofta har du möjlighet att bo på skolan under kurstiden, vilket innebär att du kan vistas i en unik miljö och träffa andra med liknande intressen. 

Kurserna är oftast helgkurser eller veckokurser och ges i en mängd olika ämnen, ofta med olika konstnärliga eller estetiska inriktningar. En del folkhögskolor ger korta kurser även under övriga året. 

Unna dig själv en sommarkurs på folkhögskola! 

Korta fakta: Sommarkurser och andra korta kurser är oftast mellan 1-14 kursdagar och har en nedre åldersgräns på 13 år. Du kan inte få studiehjälp eller studiemedel för kurser kortare än 15 kursdagar/tre veckor. Det är heller inte möjligt att få grundläggande behörighet genom att läsa korta kurser. Det förekommer att korta kurser ges på distans.

Sommarkurser som ges under maj, juni, juli och augusti finns samlade i en särskild kurskatalog som går att beställa eller ladda ner på sidan Tryckt material/Kataloger. Du hittar också alla sommarkurser på vår söksida här på folkhögskola.nu.

Filtrera nedan för att hitta en kort kurs som passar dig.


Alla län
Alla ämnesområden
Välj ett ämnesområde först

Detaljerad sökning

Dela