• Studietakt:
  100%
 • Längd:
  2 dagar
 • Ansök senast:
  1 maj 2024
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

En kurs för dig som vill prova och utforska olika motions- och idrottsaktiviteter. Kursen vänder sig till alla som är i målgruppen 60 år och äldre

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 10 jun 2024 - 11 jun 2024

Kostnader: Kursen kostar 1 090 kronor för kost och logi med boende i enkelrum och dusch och toa på rummet. Väljer du att inte bo på skolan så kostar kursen 570 kronor då ingår måltider.

Kontakt: Håkan Samuelsson

Telefon: 0346-57524

E-post:
Hakan.Samuelsson@regionhalland.se

Under två dagar ägnar vi oss åt att tillsammans prova olika aktiviteter som exempelvis racketsporter, golf, jogging och styrketräning. Glädjen i att kravlöst röra på sig och aktivera sig tillsammans med andra står i fokus. Miljön är lugn och naturskön med stora möjligheter till olika aktiviteter. Inga förkunskaper krävs.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://katrineberg.regionhalland.se/varakurser/sportkollo60

Katrinebergs folkhögskola

Skolan ligger i Ätrans dalgång mitt i Halland, tio kilometer öster om Falkenberg. Skolan omges av ett vackert parkområde och undervisningen bedrivs i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Det varierade kursutbudet gör skolan till en unik mötesplats och de olika utbildningarna öppnar dörrar till dagens och morgondagens samhälle. Skolan har cirka 200 studerande. Filial finns i Halmstad.

Läs mer om skolan

Postadress:
Katrinebergs folkhögskola
Dalsgård 114
311 65 Vessigebro

Telefon: 0346-575 00
E-post: katrineberg@regionhalland.se
Webbadress: https://katrineberg.regionhalland.se/

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln