Öppen ateljé

Ansökan stängd
Skola:
Löftadalens folkhögskola
Plats:
Åsa - Hallands län
Längd:
5 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 5 aug 2024 - 9 aug 2024

Kostnader: Kostnad för helpension med kost och logi: 5000 kr. Enbart helpension kost, utan logi: 1800 kr. Materialkostnad: 150 kr.

Kontakt: Brita Wanngård

Telefon: 0340-58 18 00

E-post:
brita.wanngard@regionhalland.se

Utveckla din konstnärliga sida på Öppen ateljé! Experimentera med nya tekniker och ge liv åt dina idéer under en inspirerande vecka i augusti.

Den här kursen bestämmer du själv över! Ta med det målerimaterial och den idé du vill pröva, avsluta eller utveckla. Du har en chans att testa nya tekniker och att utvecklas tillsammans eller att ta dig tid att måla på egen hand. Kursen riktar sig till dig som har målat regelbundet under flera år, och nu vill jobba själv med egna idéer.

Skolan står för en egen arbetsplats med staffli i en gemensam ateljé, och skolans konstlärare står beredd med ateljésamtal för att du ska få hjälp vidare när du önskar.

Material som du är välkommen att ta med och få hjälp med är till exempel

  • Akvarell
  • Gouache
  • Vattenlöslig oljefärg
  • Akrylfärg
  • Kritor och teckningstekniker

Material att ta med

Du behöver ta med dig det material du vill arbeta med. Skolan har ingen butik med material och kan endast hjälpa till med vissa gemensamma verktyg som finns i ateljén, till exempel saxar, mattknivar, skärplattor, ljusbord med mera.

Löftadalens folkhögskola

Precis vid havet, nära till både Göteborg och Varberg, erbjuder vi många utbildningar med olika inriktningar. Allmän kurs ger grundskole- och/eller gymnasiekompetens och är förberedande för högskolestudier. Vi har särskilda kurser inom konst, hantverk, musikproduktion, Singer/Songwriter, dans och musikal som ger dig möjlighet att studera vidare eller gå ut i arbetslivet med goda förutsättningar.

Läs mer om skolan

Postadress:
Löftadalens folkhögskola
Folkhögskolevägen 19
439 54 Åsa

Besöksadress: Folkhögskolevägen 19, 439 54 Åsa

Telefon: 0340-58 18 00
E-post: loftadalen@regionhalland.se
Webbadress: http://loftadalen.regionhalland.se/