26 dagar

Profilkurs Örebro folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  26 dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Profilkurs

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 22 aug 2022 - 16 sep 2022

Kontakt: Krister Petersson

Telefon: 070-101 69 71

E-post:
krister.petersson@orebrofolkhogskola.se

Kanske har du längtat efter att få gå en bibelskola men du har inte möjlighet att vara borta ett helt år eller en termin? Då kan 26 Dagar vara något för dig!

Vi lever i en tid där allting ska gå så fort. Många brottas med högra krav på sig själv och livet! Det är lätt att hamna i mönster där allting bara rullar på utan att man hinner fundera över vart man är på väg eller vad som ska vara viktigt i livet! Kanske är det allra bästa du kan ge dig själv är TIDEN att få pausa från det där bruset och istället lyssna till Gud! Vad vill Gud med ditt liv? Vad vill du? Hur kan du lyssna till Gud och leva för Gud i din vardag?

Vår bibelskola 26 Dagar är en fantastisk möjlighet att få stanna upp för att fundera över dessa frågor och växa i din tro.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.gotabro.se/26dagar

Örebro folkhögskola

Genom de allmänna kurserna vänder vi oss till de som vill genomföra grund- och/eller gymnasiala studier. Genom fritidsledarutbildningen vänder vi oss till de som har avklarad gymnasieexamen och vill få en yrkesexamen för att kunna arbeta som fritidsledare. I våra bibelkurser vill vi ge deltagarna möjlighet att bli reflekterande praktiker som ser världen med Jesu ögon. 

Läs mer om skolan

Postadress:
Örebro folkhögskola
Poesigatan 20 C
703 71 Örebro

Telefon: 019-20 89 70
E-post: info@orebrofolkhogskola.se
Webbadress: http://www.orebrofolkhogskola.se/