Abstrakt akrylmåleri

Ansökan stängd
Skola:
Fridhems folkhögskola
Plats:
Svalöv - Skåne län
Längd:
5 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 15 jul 2024 - 19 jul 2024

Kostnader: Se hemsidan för information om kostnader för kost och logi https://fridhemsfolkhogskola.se/sommarkurser/faq-sommar-kurser/

Kontakt: Fridhems folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
sommar@fridhemsfolkhogskola.se

Denna kurs vänder sig till dig som kommit en bra bit på vägen i ditt måleri, och vill utmana dig i enbart abstrakta kompositioner.

Denna kurs vänder sig till dig som kommit en bra bit på vägen i ditt måleri, och vill utmana dig i enbart abstrakta kompositioner.

Du kommer under veckan att få prova på olika uppgifter, där man som målare får tvinga sina ögon att förenkla, ta bort, lägga till och jobba med känsla och uttryck för att nå målet med bildens helhet som fungerar i alla former och färger tillsammans. 

Du får jobba stort som smått. 

Jag är noga med att ta hänsyn till varje individs förkunskaper och alla arbetar efter sina egna förutsättningar, där man just nu befinner sig.

Susanne Jardeback arbetar heltid med konst och driver företag Jardeback Art. Teknikerna pendlar mellan akryl, oljemåleri och blandteknik.

Hon utnämndes till Nobelkonstnär 2011 och tillverkade Nobeldiplomen till fysik, kemi och ekonomipriserna 2011-2014. Tillhör KRO, BUS och NVSK

Materialkostnad tillkommer.

Fler kurser inom: Målning / Teckning Olja / Akryl

Det är en sådan häftig känsla att allt ligger framför fötterna

Att gå en konstkurs på folkhögskola kan vara både ett första steg mot en drömutbildning på konsthögskola och en tid då du växer som människa. Ida och Moa går andra året i bild och konst på Region Uppsalas folkhögskola i Wik. Ida vill söka till bildlärare efter utbildningen, medan Moa drömmer om att satsa på speldesign.

Läs hela artikeln

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks på hela skolan.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/