Stå upp - introduktion

Ansökan stängd
Skola:
Fridhems folkhögskola
Plats:
Svalöv - Skåne län
Längd:
5 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 15 jul 2024 - 19 jul 2024

Kostnader: Se hemsidan för information om kostnader för kost och logi https://fridhemsfolkhogskola.se/sommarkurser/faq-sommar-kurser

Kontakt: Fridhems Folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
sommar@fridhemsfolkhogskola.se

Kursen är en lekfylld vecka med skratt och allvar där grunderna i standup comedy utforskas!

Kursen är en lekfylld vecka med skratt och allvar där grunderna i standup comedy utforskas! Med gruppen som trygghet och stöd tillsammans med kursledarens mångåriga kunnighet guidas varje deltagare framåt genom det praktiska arbetet i att utveckla sin humor. Här finns även möjlighet att testa sina vingar för publik, också här i en trygg miljö.

Kursledare är Elin Nordén, med över 20 år på standupscenen finns gedigen erfarenhet. Hon har hållit kurser i standup sedan 2010 och har pedagogisk utbildning. Elin uppträder regelbundet på standupklubbar och företag, hon var också en av förkomikerna under Johan Glans senaste sommarturné.

 “Jag gick kursen Stå upp introduktion med Elin och kan lätt säga att det var den roligaste veckan i år. Jag fick nya verktyg för att skriva material, vässa de förmågor jag redan har samt så fick jag vägledning i att bryta ny mark inom min förmåga att uppträda.”

 

Fler kurser inom: Teater Ståuppkomik

Alla borde gå på folkhögskola

Eftersom jag inte alls kommer ifrån den här världen var det jättebra hantverksmässigt att jag hade gått en teaterfolkhögskola innan jag gick på teaterhögskolan, säger skådespelerskan Amanda Jansson. Foto: Oskar Laring & Matilda Källström

Läs hela artikeln

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks på hela skolan.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/