Teamträningsskola

Profilkurs Kaggeholms folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1 år
 • Ansök senast:
  stängd
 • Kurstyp:
  Profilkurs

För dig som vill ha en kvalitativ utbildning och ledarträning för tjänst i Guds rike

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 23 aug 2023

Plats för kursen: Stockholm

Kostnader: Deltagaravgiften är 4 000 kr/termin I avgiften ingår kost och logi för kursdagar samt studieresan på vårterminen.

Kontakt: Jacob Frankner

Telefon: 0735-443467

E-post:
jacob@teamtraningsskolan.se

Utbildningen riktar sig till den som vill ha en kvalitativ utbildning och ledarträning för tjänst i Guds rike. På teamträningsskolan kombineras teoretiska studier med praktiska studier ute i församlingsmiljö där du får utvecklas som människa, utmanas i din tro och utrustas med de verktyg du behöver för att tjäna Gud.

De teoretiska studierna sker delvis på plats i församlingen med webblektioner och delvis på de kursveckor vi har varje månad, antingen regionalt i någon av samarbetsförsamlingarna, eller tillsammans nationellt på Bjärka Säby slott utanför Linköping. Utöver undervisning består studierna bl.a. av litteraturstudier, praktiska uppgifter och rapporter. Studierna löper i tre spår över året: Teologi Ledarskap Personlig utveckling.

Studierna har ett fokus på lärjungaträning där du under handledning får se och göra församlingsarbete från insidan. Detta kan röra alla församlingens områden men där vi försöker matcha dina intressen och gåvor med de möjligheter som finns i utbildningsförsamlingen.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
http://www.teamtraningsskolan.se/

Kaggeholms folkhögskola

På Kaggeholm möts kreativa människor för nya utmaningar. Kommunikation och öppenhet i en flerkulturell miljö där fokus ligger på varje människas egna möjligheter. Här blir man sedd och får växa. Hos oss finns bland annat Media TV-produktion, Media Content-produktion, Musik, Allmän kurs och Bibel.

Läs mer om skolan

Postadress:
Kaggeholms folkhögskola
Bråvallagatan 11
113 36 Stockholm

Besöksadress: Rörstrandsgatan 5, Stockholm

Telefon: 08-560 222 00
E-post: info@kaggeholm.se
Webbadress: http://www.kaggeholm.se/