Hud- och spaterapeut

Ansökan stängd
Skola:
Vindelns folkhögskola
Plats:
Vindeln - Västerbottens län
Längd:
1 år
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs, Yrkesutbildning
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Du ska ha avslutat 3-årigt gymnasium med fullständiga betyg. Till ansökan skall du bifoga ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill gå utbildningen.

Studiestödsnivå (CSN): Eftergymnasial nivå (B1)

Internat: Ja

Kurstid: 23 aug 2023 - 24 maj 2024

Plats för kursen: Umeå

Kostnader: Aktuella avgifter finns på vår hemsida.

Kontakt: Eva Löfgren

Telefon: 072-530 59 17

E-post:
eva.lofgren@fhsk.nu

Vår utbildning till Hud -och spaterapeut håller hög kvalitet och har en ekologisk och naturlig inriktning. Vi arbetar endast med naturliga och ekologiska produkter som inte är testade på djur.

Vår inriktning tillsammans med vårt holistiska synsätt gör att vi ser till människans helhet både när vi utbildar och när vi behandlar olika hudtillstånd. Ett hudvårdsproblem kommer sällan över en natt utan kan vara en obalans, från inre och yttre stress.Under läsåret kommer du att lära dig hur din livsstil påverkar din hudhälsa.

Vi står för helhet, hållbarhet och hälsa. Detta gör att vi skiljer oss från andra utbildningar.

”Beauty is being the best possible version of yourself, on the inside and out”

Vår filosofi är att människor mår bra och tycker om sig själva när kroppen och psyket  är i balans. Därför vill vi utbilda framtida hud -och spaterapeuter som förstår  helheten och värdesätter att arbeta hållbart.  

Detta betyder att vi under året väver in friskvård så du får hjälp att tänka på din  kropp och ergonomi när du utför dina behandlingar vilket ger förutsättningar för ett  långt yrkesliv utan arbetsskador. Efter året hos oss kommer du att vara redo för ett fantastiskt roligt yrke där  utsikterna till jobb är mycket goda.

Utbildningen är granskad och godkänd av kroppsterapeuternas yrkesförbund, efter avslutad och godkänd examinering finns dom för ert förfogande som branschorganisation.   

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://fhsk.nu/utbildningar/hud-och-spaterapeut/

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln

Vindelns folkhögskola

Vindelns folkhögskola har erbjudit kunskaper och erfarenheter för framtiden sedan starten 1905. Det har visat sig vara ett koncept som håller. Vi har en lugn och kreativ studiemiljö. Vi har cirka 200 studeranden och har tillgång till internatboende.

Vindelns folkhögskola är en del av Västerbottens folkhögskola och har Region Västerbotten som huvudman.

Läs mer om skolan

Postadress:
Vindelns folkhögskola
Box 39
922 21 Vindeln

Besöksadress: Folkhögskolevägen 14

Telefon: 0933-136 00
E-post: info@fhsk.nu
Webbadress: https://www.fhsk.nu/