Platser kvar på Lärarassistent & Journalistlinjen!

Är du redo för att ta klivet ut till arbetslivet eller behöver du läsa upp högskolebehörighet? Vi har platser kvar till hösten på Allmän linje, Lärarassistent och Journalistlinjen!

Journalistlinjen:

Journalistlinjen vid Ljungskile folkhögskola har ett gott rykte och de flesta av våra deltagare går direkt vidare till arbete. Är du sugen på att jobba inom media och kommunikation så är det här en utbildning för dig! Vi har tätt samarbete med branschen och stor del av utbildningen består av praktik. Läs mer och sök på vår hemsida.

Lärarassistent:

Vill du jobba i skolans värld? På ett år får du ett nytt yrke som lärarassistent med en utbildning som ger dig pedagogiska verktyg och färdigheter att använda dig av. Läs mer om utbildningen och sök via vår hemsida. 

Allmän Linje med olika inriktningar:

Behöver du läsa upp högskolebehörighet? Vi har Allmän linje med flera inriktningar:

Vård & Omsorg: plugga upp gymnasiet och få en yrkesutbildning på köpet! Efter två år är du färdig undersköterska. 

Globala linjen: Allmän linje med fokus på globala frågor. För dig som är intresserad av humaniora och samhällsfrågor med internationella relationer i centrum. 

Livslinjen: Allmän linje för dig som är intresserad av humaniora och samhällsfrågor med ett större fokus på livsåskådningar. 

Umus: Allmän linje för dig som gillar att spela instrument och sjunga. 

Läs mer om våra Allmäna linjer på vår hemsida!