Låtskrivarkursen Låtsnickarna

Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
Skola:
Jämshögs folkhögskola
Plats:
Jämshög - Blekinge län
Längd:
1 år
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs
Ansök senast:
25 aug 2024

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Treårig gymnasieexamen med behörighet för yrkeshögskola. Bifoga kopior på betyg i din ansökan. Bifoga också exempel på din musik.

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 19 aug 2024 - 5 jun 2025

Kostnader: Skolan tar ut en materialkostnad om 1200 kronor per termin för försäkring, gemensamma aktiviteter, läromedel och material som används på kursen. Kostnader kan tillkomma för studiebesök.

Kontakt: Johan Dahlén

Telefon: 073-838 99 88

E-post:
johan.dahlen@jamshog.org

Bli en låtsnickare på denna låtskrivarkurs och utveckla din musikaliska identitet! Ta din musikproduktion till nya höjder!

Brinner du för musik och vill ta din kreativa förmåga till nästa nivå? Då är låtskrivarkursen Låtsnickarna rätt kurs för dig! Vi erbjuder en ettårig låtskrivarkurs där du får möjlighet att öka dina kunskaper och färdigheter inom komposition, produktion och presentation. Vi tror på kraften i att skapa en kreativ och tillåtande miljö för musikproduktion där du kan växa som människa och musiker.

Under din studietid hos oss kommer du att få möjlighet att fördjupa ditt komponerande och hitta ditt eget unika sound och ton. Vi tror på att varje låtskrivare har en unik röst och det är vårt mål att hjälpa dig att hitta din. 

På låtskrivarkursen Låtsnickarna kommer du också att ha möjlighet att skapa nya produktioner och lära dig studio- och inspelningsteknik.

Du kommer under året att få flera möjligheter att presentera din musik för publik. Vi tror på vikten av att utveckla din sceniska närvaro och vi kommer att ge dig verktygen och träningen för att kunna göra det. 

Ansök till vår ettåriga kurs och få möjlighet att utveckla din musikaliska identitet. Ta steget och bli en låtsnickare idag! 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://jamshog.org/course/latsnickarna/

Vi firade varje person som blev antagen till musikhögskolan, även om vi var konkurrenter

David Borgemo är konsertgitarrist och framgångsrik kompositör av gitarrmusik. Hans verk har fått internationell uppmärksamhet. Men han har fortfarande fina minnen från sin tid på musiklinjen på Oskarshamns folkhögskola.

Läs hela artikeln

Jämshögs folkhögskola

I nordvästra Blekinge finns Jämshögs folkhögskola. Här skapas grunden för skolans inriktning och vårt sätt att tänka och arbeta. Varje människa har resurser av olika slag. Att upptäcka och utveckla sina resurser är en spännande resa. Din personliga utveckling blir därför viktig. Utveckling skapar motivation och inspiration till att pröva nya saker. Vi utgår från dina behov och intressen.

Läs mer om skolan

Postadress:
Jämshögs folkhögskola
Kulltorpsvägen 2
293 72 Jämshög

Telefon: 0454-463 40
E-post: info@jamshog.org
Webbadress: http://www.jamshog.org/