Silverkurs - smycken - fortsättning v 27

Ansökan stängd
Skola:
Fridhems folkhögskola
Plats:
Svalöv - Skåne län
Längd:
5 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 1 jul 2024 - 5 jul 2024

Kostnader: Se hemsidan för information om kostnader för kost och logi https://fridhemsfolkhogskola.se/sommarkurser/faq-sommar-kurser/

Kontakt: Fridhems Folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
sommar@fridhemsfolkhogskola.se

Under den här kursen erbjuds du möjlighet att fördjupa dina kunskaper då vi redan från start fokuserar på dina egna idéer. 

Under den här kursen erbjuds du möjlighet att fördjupa dina kunskaper då vi redan från start fokuserar på dina egna idéer. 

Vi kommer att träffas varje morgon och gemensamt titta på och prata om pågående arbete. Detta är ett fantastiskt sätt att dela med sig av sina erfarenheter, ni får tillgång till varandras arbete, hör om olika tekniker och får möjlighet att testa olika idéer på gruppen. Tidigare år har visat att detta är ett mycket givande forum för deltagarna.

Det kommer finnas möjligheter att titta extra på olika tekniker utifrån önskemål. Detta är en vecka med mycket utrymme för att helt arbeta med egna idéer.

Viss förkunskap krävs, du behöver känna till de grundläggande teknikerna som att löda, fila, såga och vara bekant med hur silvret som material fungerar. En sommarkursvecka på Fridhem eller liknande kurs räcker fungerar bra som grund.

Kursledare är Catarina Hällzon, smyckekonstnär utbildad vid Konstfack i Stockholm med lång pedagogisk erfarenhet.

http://catarinahallzon.se/

Kostnad för silver tillkommer.

 

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks på hela skolan.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/