Dreamhill Music

Ansökan stängd
Skola:
Storumans folkhögskola
Plats:
Storuman - Västerbottens län
Längd:
1 år
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: 3-årig gymnasieutbildning med yrkeshögskolebehörighet eller högskolebehörighet. För att ansöka skickar du in två låtar med specifikation vad du gjort i skapandet av dessa, och en kort film där du berättar varför du vill gå på Dreamhill.

Studiestödsnivå (CSN): Eftergymnasial nivå (B1)

Internat: Nej

Kurstid: 23 aug 2023 - 24 maj 2024

Plats för kursen: Örnsköldsvik

Kostnader: Aktuella avgifter finns på vår hemsida.

Kontakt: Hannah Sedin

Telefon: 070-617 47 57

E-post:
hannah.sedin@fhsk.nu

Platsen för dig som drömmer, andas och lever för att skapa musik. Utbildningen är intensiv, ibland tuff och är för dig som vill satsa på en karriär som låtskrivare eller musikproducent. 

Dreamhill Music är en intensiv utbildning för dig som  är låtskrivare/producent och besitter en stor musikalisk talang. Du drömmer om och lever för att skapa musik. Den ställer höga krav på din kreativa och strukturella förmåga – precis som den bransch du utbildar dig för.

Det viktiga för oss är inte vad du gjort tidigare eller var du kommer ifrån, utan att du besitter en stor musikalisk talang.

Initiativtagare till utbildningen är Anders Bagge, låtskrivare och känd bland annat som medlem i juryn för Idol. Han har satt sin prägel på kreativa inslag i utbildningen. Utbildningen är förlagd till Örnsköldsvik.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://fhsk.nu/utbildningar/dreamhill-music

Ta chansen! Vill man skriva låtar, skriv låtar! Börja någonstans, alla måste börja någonstans.

Simon hann skaffa tre barn och jobba ett antal år inom läkemedelsindustrin innan han tog tag i sin dröm – att syssla med musik på heltid. Nu har det som skulle vara ett år på folkhögskoleutbildningen i musikproduktion förlängts till två.

Läs hela artikeln

Storumans folkhögskola

Storumans folkhögskola ligger bland mäktiga fjäll och fiskrika sjöar. Många av skolans utbildningar har anknytning till friluftliv och musik, vilket avspeglas av kursutbudet som präglas av natur, skidåkning och musikproduktion. Internat erbjuds i Storuman och Tärnaby.

Storumans folkhögskola är en del av Västerbottens folkhögskola och har Region Västerbotten som huvudman.

Läs mer om skolan

Postadress:
Storumans folkhögskola
Box 3
923 21 Storuman

Besöksadress: Folkhögskolegränd 2

Telefon: 0951-267 80
E-post: info@fhsk.nu
Webbadress: https://fhsk.nu/