Clownkurs introduktion

Profilkurs Brunnsviks folkhögskola
Ansökan stängd
  • Studietakt:
    50%
  • Längd:
  • Ansök senast:
    Ansökan är stängd
  • Kurstyp:
    Profilkurs

"Rödnäst Clown” workshop ”Släpp loss ditt löjliga jag"

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 16 okt 2023 - 26 nov 2023

Kontakt: Kjersti Webb

E-post:
bluemyname@gmail.com

Öppen för både teaterproffs och för de som är intresserade av komedi och personlig utveckling. Vi kommer att upptäcka hur vår osäkerhet blir vår största resurs för universella teman. Hur våra misstag kan vara den sannaste komedin. Hur vår sårbarhet är dörren till våra hjärtan och med ett öppet hjärta är komedin oändlig. Denna form av clown är individuell för dig och drivs av din egen personliga komedi. Vi upptäcker clownen genom att lekfullt analysera och förstärka hens fysiska och känslomässiga naturliga uttryck. Vilket ger alla en unik och individuell clown med ett specifikt poetiskt kroppsspråk, egen rytm, röst, kostym samt egna attityder och känslor.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://brunnsvik.se/kurspost/clown_teaterkurser/

Brunnsviks folkhögskola

Brunnsvik folkhögskola är en av Sveriges största och är verksam i Borlänge som är vår huvudort. Vi har även en filial i Gävle och sedan sommaren 2018 finns vi även i vår ursprungliga by: Brunnsvik! Vår huvudman är Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) och Landsorganisationen (LO) i samverkan med den regionala arbetarrörelsen. 

Läs mer om skolan

Postadress:
Brunnsviks folkhögskola
Wallingatan 15
784 34 Borlänge

Telefon: 0243-33 01 00
E-post: info@brunnsvik.se
Webbadress: http://www.brunnsvik.se/

Man blir inspirerad när man hänger med kreativa människor

Två år på landsbygden fyllda av film, teater och internatliv? För Oscar Wahlberg, 20 år, lät det som drömmen och han packade sina väskor och flyttade ut till Wik utanför Uppsala för att gå på folkhögskola. Nu är han inne på år två. – Förra året hade jag ingen tanke på att försöka satsa på film eller teater, men intresset har tagit över mer och mer. När man bor här kan man vara kreativ dygnet runt.

Läs hela artikeln