Clownkurs introduktion

Ansökan stängd
Skola:
Brunnsviks folkhögskola
Plats:
Borlänge - Dalarnas län
Längd:
< 1 år
Studietakt:
50%
Kurstyp:
Profilkurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 16 okt 2023 - 26 nov 2023

Kontakt: Kjersti Webb

E-post:
bluemyname@gmail.com

"Rödnäst Clown” workshop ”Släpp loss ditt löjliga jag"

Öppen för både teaterproffs och för de som är intresserade av komedi och personlig utveckling. Vi kommer att upptäcka hur vår osäkerhet blir vår största resurs för universella teman. Hur våra misstag kan vara den sannaste komedin. Hur vår sårbarhet är dörren till våra hjärtan och med ett öppet hjärta är komedin oändlig. Denna form av clown är individuell för dig och drivs av din egen personliga komedi. Vi upptäcker clownen genom att lekfullt analysera och förstärka hens fysiska och känslomässiga naturliga uttryck. Vilket ger alla en unik och individuell clown med ett specifikt poetiskt kroppsspråk, egen rytm, röst, kostym samt egna attityder och känslor.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://brunnsvik.se/kurspost/clown_teaterkurser/

Tillit behövs om du ska funka som skådespelare

Karin och Jennifer trivs i bubblan på skådespelarutbildningen. – Det har varit mycket fokus från lärarna på att vi ska funka som grupp. Vi ska trivas tillsammans, vara schyssta mot varandra och ha kul ihop, säger Karin.

Läs hela artikeln

Brunnsviks folkhögskola

Brunnsvik folkhögskola är en av Sveriges största och är verksam i Borlänge som är vår huvudort. Vi har även en filial i Gävle och sedan sommaren 2018 finns vi även i vår ursprungliga by: Brunnsvik! Vår huvudman är Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) och Landsorganisationen (LO) i samverkan med den regionala arbetarrörelsen. 

Läs mer om skolan

Postadress:
Brunnsviks folkhögskola
Wallingatan 15
784 34 Borlänge

Telefon: 0243-33 01 00
E-post: info@brunnsvik.se
Webbadress: http://www.brunnsvik.se/